reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

IMG_0001.jpg
Udalo sie.
Ja pogratulowalam Edycie bo widzialam stopke, nie nadazam Was czytac. Edyciu co z Toba? Jak to jest?

Załączniki

• IMG_0001.jpg
    IMG_0001.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 44
reklama
i teraz powiedzcie kto tu miał problemy z zajściem,większość zaciążyła,została resztka ja,karola,emalia,edyta... ? co z tą edytą ?[/QUOTE]

Anabelko, karola, emalia - Wam sie tez w koncu uda, cierpliwosci. My wszystkie zaciazone przesylamy Wam fluidki xxx

Akuku piekne zdjecia, dzieciaczek cudowny.

Jak przegladalam coscie tam naskrobaly to szukalam zdjec i znalazlam Tiluchna Twoje - ach ta Twoja corcia cudowna jest, az milo popatrzec. Tez mysle zeby pojsc na 3d scan ale nie wiem czy kasiory starczy, teraz budzet wazna rzecz z trojaczkami w drodze. Dom za maly, samochod za maly, duzo wydatkow nas czeka, a chyba taki scan kosztuje 100-150 funtow.

Nie wiem co slychac u kazdej z Was bo w takim tepie piszecie a ja nie mam sily zagladac do komputera codziennie, bo jestem poootwornie zmeczona.
Mam nadzieje, ze nasz pociag zapelni sie szybciutko.

xxx:-)

Tilli no list nie przyszedl.jeszcze jak jutro nke bedzie to dzwonie do poloznej tylko teraz lipa, bo Ona wyslala moja ksiazke ciazowa do szpitala I nawet nie mam do niej numery a przsciez scan powinnam miec najdalej za 2 tyg a nawet wczesniej ...ehh

A gin to wykryl na usg, na jednym zdjeciu widac przy brzuszku taka kulke I to wlasnie przepuklina. Pozniej wstawie bo nie wiem czy na tamtym widac.

Miciurka a jak ja mam sprawdzic z tymi skladkami?? Bo ja anwet nie wiem.
Ale cala ciaze z Vikim bylam na zwolnieniu I mialam platne macierzynskie. No I ja pracuje na pol etatu wiec mi nic nie zmniejszaja, mam cale macierzynskie 100% . Hmm a jak z tymi skladkami to nie wiem.?

Slonkl sliczny brzuszek mykam doczytac co tam pisalyscie :-)
O jakie slodziaki.
A bedziesz moze w pl ? Ja jak bede to w pl zrobie 3d :-)

Dziekuje ze mi tak corci zyczycie :-) ojj chcialabym, ale musze sie nastawiac na synka. Wole sie milo rozczarowac niz pozniej sie stresowac I przezywac ze sie nie udalo :p jest dzidzia, zdrowa, z przepuklina ktora ma zniknac I tego sie trzymajmy :-)

Spac mi sie chce okropnie :-(

Ostatnia edycja:
Akuku śliczny maluszek,Kuba w 11tc tak skakał że szok,nogami się odbijał,obracał,robił tak do prawie 30tc potem się uspokoił hehe ciasno zaczęło się robić hehe :-)

słoneczko to może zmień na jpg.edytując w paint i zapisując jako jpg

i teraz powiedzcie kto tu miał problemy z zajściem,większość zaciążyła,została resztka ja,karola,emalia,edyta... ? co z tą edytą ?

To teraz mnie dobiłaś na całego. I teraz uważam że dopiero coś ze mną nie tak. To 14 cykl, dwa poronienia, nie ma przyczyny... Więc ja na bank mam problem i nie sądze żebym jako "resztka" szybko zaszła. Ehhh smutno mi sie teraz zrobiło. Uzmysłowiłam sobie że faktycznie zaczynało nas na tym wątku sporo a została garstka. Może trza se dać spokój ze staraniami, forum itd....

Akuku, Słoneczko- śliczne bąbelki :)

Emalia, nie lam sie bo czasami jest tak ze wszystko jes w porzadku a w ciaze sie nie zachodzi. My staralismy sie o Emily 23 miesiace i w koncu sie udalo. Prosze kochana uwierz ze bedzie dobrze i sie uda.

Sloneczko hehe super! ale ja myslalam ze jedno jajowe sa a one kazde osobno! wow sliczne:-D

prywatny scan u anglikow jest nawet od £39 :-D ja za moj zaplacilam £70 ;-)

Emilko - jak Cie pocieszyc??? badania wychodza u ciebie ok, staracie sie rok ale ja sie staralam o Olivie poltora, Akuku 2 lata a Sloneczko tez 2 lata...czasami po prostu dluzej to trwa..
nie wiem :-( smutno mi, ze Tobie smutno...

Ostatnia edycja:
reklama
kamilka luknęłam, fajny blog :tak:

słoneczko ale śliczne te Twoje dzieciaczki, a co byś wolała? chłopców czy dziewczynki? jakieś typy imion już macie?

emalia ano tylko my zostałyśmy i anabelka. :-(

od wczoraj mam mętlik w głowie po rozmowie z mamą...
owszem mama jest jak najbardziej za żebyśmy mieli dziecko ale uważa, że skoro tyle już czekamy i się nie udało do tej pory to może lepiej by było gdybyśmy poczekali do maja aż ja zrobię awans zawodowy :eek:

:eek:

Do góry