reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hej dziewczyny, a ja znowu będę jajeczkować lewym jajnikiem, czyli ten cykl już spisuje na straty, bo z lewego nie umiem zajść w ciaze, tak wiec dopóki mi nie zacznie dzialac prawy nici z ciąży niestety :(, przepraszam za zly mój humor, ale wlasnie wyczulam lekki bol owulacyjny po lewej stronie i ...dupa będzie z cyklu...buziakuje

nie koniecznie,czasami nie wiadomo z którego jest owulacja

Ostatnia edycja:
reklama
Karola trzymam kciuki, bo serduszkowanie jak dla mnie bylo strzalem w dziesiatke. Ja normalne mam cykle 28 dniowe i z reguly tak zawsze wychodzilo ze przytulanie bylo dzien albo dwa po owulacji, a czulam bo lewy jajnik tak doskwieral, ale tylko okolo 3/4 dnia i z Emily bylam w ciazy, no i tearz tez sie udalo, po owulacji. Oj trzymam kciuki xx

Kasoku ja za miesiac mam 36 lat i jestem w ciazy, wiec nie obrazaj mnie i nie mow ze jestes za stara na drugie dziecko. Emily urodzilam majac 34 lata. Wiecej wiary w siebie, odpusc troche a na pewno sie uda.

Buziaki wszystkim, padam normalnie, zaraz zasne taka jak siedze. Cigle mecza mnie mdlosci ze wszytskiego mi sie odechciewa, dobrze ze w ciagu dnia leki dzialaja i moge w miare funkcjonowac.

Nasz pociag bedzie pelen, mowie Wam, jestem bardzo dobrej mysli/

Pozdrawiam wszystkie i kazda z osobna, do uslyszenia.

Jeszcze tylko 5 dni do USG - mam nadzieje, ze zobaczymy nasza kruszynke i jej bijace serduszko!!!

Dobranoc xx:-)

Mnie dzis mdlosci mecza na maxa, tzn juz przeszly, pierwszy posilek zjadlam o 15 teraz zjadlam.drugi no i jeszcze slodkie na noc hehehe.
od rana mi sie odbijalo i wlasnie mdlosci, jeszcze nie wymiotuje ale kto wie.

Mnie dzis mdlosci mecza na maxa, tzn juz przeszly, pierwszy posilek zjadlam o 15 teraz zjadlam.drugi no i jeszcze slodkie na noc hehehe. od rana mi sie odbijalo i wlasnie mdlosci, jeszcze nie wymiotuje ale kto wie.

wymioty z krwia.. zadzwonilam na nhs, lekarz ma zaraz odzwonic
jestem slaba na maxa..
troszke sie boje
ale pewnie juz organizm wysiada:-(

O matko Tili aby wszystko dobrze było,mi sie wydaje ze organizm ma juz dosc wymiotow i tak reaguje...pewnie dadzą Ci coś przeciwwymiotnego ,daj znać jak sie odezwą ...

Karola trzymam kciuki, bo serduszkowanie jak dla mnie bylo strzalem w dziesiatke. Ja normalne mam cykle 28 dniowe i z reguly tak zawsze wychodzilo ze przytulanie bylo dzien albo dwa po owulacji, a czulam bo lewy jajnik tak doskwieral, ale tylko okolo 3/4 dnia i z Emily bylam w ciazy, no i tearz tez sie udalo, po owulacji. Oj trzymam kciuki xx

serio?????? wow, to mnie podbudowałaś słoneczko ! bo myślałam, że po skoku to już pozamiatane a tym bardziej w 2 dniu po skoku...

a prowadziłaś może wykres? bo ciekawa jestem jak on wyglądał.

jezu tiluchna... od czego to? aż mi serce zaczęło mocniej być jak to przeczytałam przed chwilą.

jak już będziesz wiedziała, że jest ok to szybko nam tu pisz bo z nerwów padniemy...

trzymaj się kochana!!!! wszystko musi być dobrze!!!

Karola jak Twoje jajo przezyje tez 48 gdzo (a tyle moze )i plemniczek dotrze to moze sie udac :-) tylko sie nie nastawiaj :-)
Ale wiesz jak jajo sie uwolni to wysyla sygnaly plemniki je czuja i plyna szybcouchno :-)
Tak wiec szanse zawsze sa :-) tymbardziej ze satarnka byly rano.
No i prosze sie juz nie klocic:p

reklama
spoko akuku nie nastawiam się na nic, będę się nakręcać jak będę mieć pewność, że był dominujący pęcherzyk, pękł i owu była (potwierdzone na usg). :-D

ale dziś znów czuję lewy jajnik więc chyba owu nie było... no niby dlaczego go czuję? :confused:

oki, postaram się nie fochać, a jak już nawet to szybciej się godzić by staranka na tym nie ucierpiały :tak:

hehe, to mam nadzieje, że moje jajo jest zaopatrzone w megafon i wielgachny neonowy napis "THIS WAY" :rofl2:

Do góry