reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Akuku - ja tez nie wiem z kim zostawie maluchy;-) zycie pokaze
coz. jak trzeba bedzie 20f w kieszen i taxi do szpitala a Tomek bedzie kombinowal albo on zostanie.. tez bysmy chcieli byc razem ale przy 3 dziecku to juz tez trzeba myslec o tej starszej dwojce ;-)
aczkolwiek Olivia mowi, ze tata musi byc ze mna bo ja sie bede bala i ona pojdzie z Piotrusiem do cioci Kasi
hehe
tylko gdyby to bylo takie proste, ciocia Kasia pracuje na nocki..
choc powiedziala mi ze bedziemy kombinowac..

duzo czasu jeszcze:)

Miciurko - dzielna jestes, bo wlasnie pierworodki zawsze chca miec mame do pomocy;-)

Karola - twardzi jestescie:) oboje lol;-) u mnie klotnie trwaja 10 min a obrazenie gora godzine
mi szkoda czasu a potem zawsze cos zabawnego sie wydarzy i trudno nam powage utrzymac
poza tym nie mamy raczej takich spraw o ktore bysmy sie strasznie klocili

ja jak mam potrzebe wybuchnac to ciach mach, Tomek na mnie popatrzy, wyslucha, 50 % do niego dojdzie i wcieli w zycie a reszte.. kiedys znowu wybuchne hehe

reklama
Miciurko masz faktycznie mnejszy brzusio- ale to z tym rożnie bywa- ja w pierwszej ciazy bylam prkatycznie clay czas plaska poczatkiem 8 miesiaca lekkie wybrzuszenie i w 9 wyskoczylo cos pomiedzy tym co Ty masz teraz a tym co ja mam teraz...a teraz sama widzialas- kawał brzucha:p a to dopiero 17 tydzien...

Miciurko masz sliczny brzusio i jak najbardziej odpowiedni do Ciebie!!!!
jestes szczuplutka dziewczyna, Twoja pierwsza ciaza :) brzuszek idealny

hej,
miciurko sliczny brzuszek,

a u mnie...hm...raz się nie doluje, raz się czuje bezplodna i do dpy, wydaje mi się,ze już nigdy nie poczuje dziecko w brzuchu, ruchy itp., widzicie jaka masochistka jestem,na szczęście więcej dni się nie przejmuje niż przejmuje, ale zawsze z przyjściem @ mam dola i uważam,ze to normalne. Pogoda u nas do kitu, pada jest zimno i nie wiem co mam matyldzi zafundować,bo się borok nudzi...

tak miała zapewne każda z Nas,doła gdy przychodził okres,ja też teraz będę miała więc już czekam na kolejny cykl,ale siknę sobie,ale wątpię by była ciąża z tego cyklu,muszę się w następnym bzyknąć przed i po skoku :-)

Akuku jesteś w pociągu

tili- jakos nie wiem w czym moja mama lub tesciowa moglaby mi pomoc oprocz ugotowania obiadu - ale mysle ze z tym damy rade sami ;)) tez - dzieckiemn chce sie zajac ja no i przyzwyczaic sie do nowej sytuacji - obowiazkow, tomek to samo ,mysle ze przy 2 ciazy bym wolala pomoc bo wtedy ktos moze wziac dziecko na spacer zebym mogla odpoczac itd. a teraz moge lezec do gory brzuchem a po porodzie tomek mi pomoze - jestem pozytywnie nastawiona - nawet w kwestii porodu haha;-)

Hej dziewczyny

Normalnie w weekend nie ma jak zajrzec:baffled: Ale maz oglada teraz film mlody sie kapie to ja mam chwile dla siebie:-)

Miciurka dokladnie jak z jednym to nie potrzebna 3 osoba bo w zupelnosci sami dacie rade:tak: tak jak mowisz jedynie obiady czy jakies jedzenie ale to lepiej samemu bo mamusie lubia namotac w jadlospisie :sorry2: My tutaj damy rade z adasiem bedzie maz lub sasiadka a jak juz wroce to sama sobie dam rade :tak: zreszta dziecko na poczatku glownie spi wiec spokojnie mozna dojsc do siebie:tak:

Fajne macie brzuszki ja jutro cykne zdjecie to wam pokaze moj ledwo wystaje :-D no ale ja mam nadwage i conajlepsze ciagle ide w dol teraz:-p

Miciurka :) zjednym dacie rade :)spokojnie :)

Kamilka no ja nie powiem ze niemowlak glownie spi, bo Alex spal...a Victor wiecznie plakal...

Akuku ja mniej wiecej napisalam no moj spal ale kto wie jak bedzie z drugim:confused::-) Ale jestem dobrej mysli:-D
Bardziej przeraza mnie sprzatanie czy ogarne:baffled: ale dobra organizacja to podstawa i mysle ze dam rade..

akuku skoro masz taka prace to obowiazkiem pracodawcy jest zrobienie tzw risk assessment, musi Ci zmienic prace na lzejsza I jak trzeba to przerzucic do biura albo na kase czy cos takiego, mysle ze lekarz to potwierdzi. takie jest prawo.
nie mysl juz o temp, czy o tym ze sie nie uda. jestem w ciazy, to moja 8 ciaza I musi sie udac, jest bardzo ciezko, wymioty I mdlosci od rana do wieczora, moja manager stwierdzila ze lepiej zebym byla na zwolnieniu skoro wiekszosc czasu spedzalam w toalecie zygajac.
ja jestem twarda ale tez nie chce zeby stalo sie cos mojej fasolce.

dbaj o siebie i dzidzie i badz dobrej mysli xx

reklama
Hej kobietki

Miciurko ,Die piekne brzuszki ...zazdroszcze :tak:

Kamilka,Akuku a mnie kazde dziecko zachowywalo sie inaczej,staszak to był placzek,sredniak spal tylko trzeba bylo bujac go w wózku,no a maly mial problemy ze snem od samego poczatku do 3 mz spal na mnie tzn. na mojej klatce piersiowej bo inaczej plakal :sorry2:

Jej jak ja sie juz nie moge doczekac wyjazdu a tu jeszcze 12 tyg przed nami ...pojde do gina w pl I moze on cos madrego powie :tak:

Do góry