reklama
mamolinka90
Fanka BB :)
nick...............ostatnia @.........termin testowania @
tiluchna..........21.10.2012.........21.11.2012
mamolinka90....23.10.2012.........21.11.2012
tiluchna..........21.10.2012.........21.11.2012
mamolinka90....23.10.2012.........21.11.2012
wiecie co??? najlepszych przyjaciol poznaje sie w biedzie
zadzwonilam do przyjaciolki i mowie jej co sie dzieje a ona na to
to przywiez core do mnie jutro a niech maz jedzie po ten paszport
a ona bedzie po nocce i sama dwojke dzieci
normalnie moja kochana Kachula
ale nie ma wyjscia
oczywiscie jej obie corcie juz mialy ospe wiec nie ma stracha ale sam fakt, ze sie zgodzila kiedy ona bedzie po nocce
ah jak ja ja ucaluje jak Olivcie jutro odbiore juupiii
*mamolinka - no to my centralnie na tym samym wozku jedziemy;-)
a kiedy ty mialas dni plodne??
zadzwonilam do przyjaciolki i mowie jej co sie dzieje a ona na to
to przywiez core do mnie jutro a niech maz jedzie po ten paszport
a ona bedzie po nocce i sama dwojke dzieci
normalnie moja kochana Kachula
ale nie ma wyjscia
oczywiscie jej obie corcie juz mialy ospe wiec nie ma stracha ale sam fakt, ze sie zgodzila kiedy ona bedzie po nocce
ah jak ja ja ucaluje jak Olivcie jutro odbiore juupiii
*mamolinka - no to my centralnie na tym samym wozku jedziemy;-)
a kiedy ty mialas dni plodne??
mamolinka90
Tiluchna, hmmmm... niewiem kiedy dni plodne mialam , ale test owu wyszedl mi dopiero 17dnia cyklu... Ja przewaznie mialam dosc regularne cykle 28-30dni, ale ten ostatni mialam 35.
czesc Dziewczyny! poniewaz jestem tu nowa na poczatku chciałam sie przywitac mam nadzieje, ze przygarniecie mnie do swojego grona ? Otoz tak samo jak Wy rowniez jestem staraczka listopadowa..mija 20 dzien cyklu ostatnie staranka byly 15 dc teraz pozostaje tylko czekac i byc dobrej mysli
mamolinka90
Milka witaj, zapraszamy do grupowego testowania 21listopada W grupie zawsze razniej ... Zycze II tlusciutkich kreseczek na tescie oraz milo spedzonego czasu z nami forumowymi wariatkami
Cholera dziewczyny jaka ja jestem nie dozycia... Ciagnie sie za mna len :/ Dzisiaj prawie nic nie robilam a czuje sie jak bym z tone wegla przerzcila ( hihih w sumie nigdy tego nie robilam)
Cholera dziewczyny jaka ja jestem nie dozycia... Ciagnie sie za mna len :/ Dzisiaj prawie nic nie robilam a czuje sie jak bym z tone wegla przerzcila ( hihih w sumie nigdy tego nie robilam)
reklama