reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

moze jakas tabelka zeby bylo latwiej spamietac co i jak ?;-)

nick...............ostatnia @.........termin testowania @
tiluchna..........21.10.2012.........21.11.2012

reklama
nick...............ostatnia @.........termin testowania @
tiluchna..........21.10.2012.........21.11.2012
mamolinka90....23.10.2012.........21.11.2012

Miciur-ka ale powiedz mi jeszcze ona miała robione anty HCV? i wyszedł jej średnio dodatki bo teraz nie wiem bo z tego co mi pisałaś to ona bardziej z tarczycą albo coś pogmatwałam :( kurcze teraz tak czytałam i aż ciary mi przeszły po plecach:crazy::crazy::szok:

wiecie co??? najlepszych przyjaciol poznaje sie w biedzie:tak:
zadzwonilam do przyjaciolki i mowie jej co sie dzieje a ona na to
to przywiez core do mnie jutro a niech maz jedzie po ten paszport:szok:
a ona bedzie po nocce i sama dwojke dzieci:tak:
normalnie moja kochana Kachula
ale nie ma wyjscia
oczywiscie jej obie corcie juz mialy ospe wiec nie ma stracha ale sam fakt, ze sie zgodzila kiedy ona bedzie po nocce
ah jak ja ja ucaluje jak Olivcie jutro odbiore juupiii:-D

*mamolinka - no to my centralnie na tym samym wozku jedziemy;-)
a kiedy ty mialas dni plodne??

Tiluchna, hmmmm... niewiem kiedy dni plodne mialam , ale test owu wyszedl mi dopiero 17dnia cyklu... Ja przewaznie mialam dosc regularne cykle 28-30dni, ale ten ostatni mialam 35.

czesc Dziewczyny!:) poniewaz jestem tu nowa na poczatku chciałam sie przywitac :)mam nadzieje, ze przygarniecie mnie do swojego grona ?:) Otoz tak samo jak Wy rowniez jestem staraczka listopadowa..mija 20 dzien cyklu ostatnie staranka byly 15 dc teraz pozostaje tylko czekac i byc dobrej mysli :):):)

Milka witaj, zapraszamy do grupowego testowania 21listopada ;) W grupie zawsze razniej ... Zycze II tlusciutkich kreseczek na tescie oraz milo spedzonego czasu z nami forumowymi wariatkami :D

Cholera dziewczyny jaka ja jestem nie dozycia... Ciagnie sie za mna len :/ Dzisiaj prawie nic nie robilam a czuje sie jak bym z tone wegla przerzcila ( hihih w sumie nigdy tego nie robilam:-D)

mamolinka witam w klubie nic nie robienia :tak:

mnie tylo tylek boli od tego siedzenia i palce od walenia w klawiature hehe :-)

reklama
Do góry