reklama
krowkabordo
Fanka BB :)
Akuku- nie mam zielonego pojęcia

edyta01
Czekamy na czwarty cud
Czesc dziewczyny wpadlam do Was na chwilke w niezbyt dobrym nastroju :-(
Przepraszam ze napisze o sobie ale musze sie wygadac...bo czuje ze depresja jest blisko.
Dzisiaj mam 12 dc a ja ciagle plamie,w pon dzwonilam do przychodni ale przyjmowali tylko emergency takze moj przypadek taki nie jest i kazano zadzwonic w piatek,te plamienia mnie wykoncza,moj maz mnie uspokaja i mowi ze bedzie dobrze ale ja juz nie wierze w to,od dwoch lat to samo i konca nie widac,znalazlam w neci info na temat plamien i wychodzi na to ze mam za malo progesteronu,ba nawet znalazlam ze w Uk tez takowy jest tylko na recepte i sie ludze ze mi go przepisza w piatek a jak nie to chyba wszystkich w tej przychodni powystrzelam ,mam dosc .
Przepraszam ze napisze o sobie ale musze sie wygadac...bo czuje ze depresja jest blisko.
Dzisiaj mam 12 dc a ja ciagle plamie,w pon dzwonilam do przychodni ale przyjmowali tylko emergency takze moj przypadek taki nie jest i kazano zadzwonic w piatek,te plamienia mnie wykoncza,moj maz mnie uspokaja i mowi ze bedzie dobrze ale ja juz nie wierze w to,od dwoch lat to samo i konca nie widac,znalazlam w neci info na temat plamien i wychodzi na to ze mam za malo progesteronu,ba nawet znalazlam ze w Uk tez takowy jest tylko na recepte i sie ludze ze mi go przepisza w piatek a jak nie to chyba wszystkich w tej przychodni powystrzelam ,mam dosc .
Akuku
Edytka przykro mi z powodu plamien, moze powiedz ze starasz sie od roku i plamisz, po roku w sumie powinni zadzialac. Chodzi mi o to zeby Cie nie olali i nie powiedzieli, prosze sie starac do roku i wrocic. Powiedz tez ze popadasz w depresje.
Trzymam kciuki wiec za pomyslna wizyte u lekarza.
Trzymam kciuki wiec za pomyslna wizyte u lekarza.
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Akuku oni to wszystko wiedza...robili mi 2 razy usg,cytologie,wymaz czy nie mam bakterii lub infekcji,hormony tez 2 razy i niedawno ten lekarz u ktorego bylam przepisal mi tabsy anty i powiedzial ze one pomoga,gowno sie zna i tylko kity wciska,na szczesie to nie moj lekarz ,musialam isc do niego bo mojego nie bylo ale wiecej moja noga w jego gabinecie nie postanie,i niech teraz ktos mi powie ze uk to nowoczesny i rozwiniety kraj to chyba nerwy mi puszcza ...moze z gospodarka sa do przodu ale napewno nie ze sluzba zdrowia .
Akuku
Edyta jesli chodzi o sluzbe to oni sa rozwinieci sprzetem...ja akurat trafilam na fajna pani dr. Ale pamietqm jak moj Alex mial wysypke po mleku sklepowym, to poszlam do lekarza i on wypytal co i jak ale mowil zebym poprobowala inne mleka a ja di niego probowalam wszystkie prosze o nutramigen.. Ohhdny ale zadzialal.nie wkurza to ze w ciazy jest jedno usg... Przynajmniej ja tak mialam i noe rozumie dla czego nie zrobia usg przed samym porodem?? Wszystko polozna zmierzy zbada ahh.
I tak mysle lekarze z pl z tym sprzetem i funduszami to ludzie by nie chorowali.
Jejku dziewczyny ja nie moge na niczym skupic mysli... Jedyne co mi wchodzi to czy jestem w ciazy czy sie udalo... Ahh i czytam czytam... A ja nie chce, noe chce myslec... Ja mam juz dosc czekania... Juz rok :-(
Tak sobie mysle ze moze Bog mnie kara za to ze chciallam sobie "wybrac" plec i tym czasem mnie sprowadzic na ziemiie i pokazac ze to nie takie proste...
Moze czeka/czekal az ja sie zdecyduje ale na obojetnie jaka plec ?? W sumie to juz sie staramy w kazdy dzien ale nie licze dni na core... Chcialabym ale teraz to juz poprostu bym chciala.
Co kam zrobic zeby nie myslec? Z miesiaca na miesiac to samo :/:/ zawsze mowie ze nie bede myslec, nakrecac sie ale to tak samo...
I tak mysle lekarze z pl z tym sprzetem i funduszami to ludzie by nie chorowali.
Jejku dziewczyny ja nie moge na niczym skupic mysli... Jedyne co mi wchodzi to czy jestem w ciazy czy sie udalo... Ahh i czytam czytam... A ja nie chce, noe chce myslec... Ja mam juz dosc czekania... Juz rok :-(
Tak sobie mysle ze moze Bog mnie kara za to ze chciallam sobie "wybrac" plec i tym czasem mnie sprowadzic na ziemiie i pokazac ze to nie takie proste...
Moze czeka/czekal az ja sie zdecyduje ale na obojetnie jaka plec ?? W sumie to juz sie staramy w kazdy dzien ale nie licze dni na core... Chcialabym ale teraz to juz poprostu bym chciala.
Co kam zrobic zeby nie myslec? Z miesiaca na miesiac to samo :/:/ zawsze mowie ze nie bede myslec, nakrecac sie ale to tak samo...
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Akukue mysle ze to nie Bog decyduje o tym czy w ciazy jestesmy ,po prostu nie celujemy w te dni
Wiem ze ciezko nie myslec o tym czy sie udalo czy tez nie ,wiec nie wiem co doradzic,to naturalna sprawa ze myslenie idzie w parze z checia posiadania dziecka ;-)
Wiem ze ja nawet jak zaszlabym w ciaze teraz to napewno nie udaloby mi sie jej utrzymac,wlasnie przez hormony i teraz nie wiem co robic,starac sie czy tez wstrzymac sie,ja juz raz przerwalam starania i jak widac zapowiada sie druga przerwa,juz nie wiem co mam robic,pragne maluszka ale wszystko idzie nie tak jak powinno,ile ja bym dala oby tych plamien sie pozbyc...nigdy nie mialam z nimi problemu a teraz cos takiego mi sie przytrafilo.Doskonale wiem co czuje nasza Karola to jest straszne uczucie byc w niemocy,w bezradnosci a widze ze mnie ta sytuacja doprowadza do depresji ,moze dlatego ze mialam nadzieje iz te tabsy anty wszystko wyreguluja a wyszlo inaczej ?? teraz depresja jest blisko czuje to ,bardzo czesto placze,nie chce mi sie rozmawiac,nie cieszy mnie to co wczesniej sprawialo mi radosc,widze ogromne zmiany w moim zachowaniu i wiem ze jesli moja sytuacja z plamieniami sie nie poprawi bedzie naprawde zle...
Dobra wygadalam sie za wszyskie czasy.

Wiem ze ja nawet jak zaszlabym w ciaze teraz to napewno nie udaloby mi sie jej utrzymac,wlasnie przez hormony i teraz nie wiem co robic,starac sie czy tez wstrzymac sie,ja juz raz przerwalam starania i jak widac zapowiada sie druga przerwa,juz nie wiem co mam robic,pragne maluszka ale wszystko idzie nie tak jak powinno,ile ja bym dala oby tych plamien sie pozbyc...nigdy nie mialam z nimi problemu a teraz cos takiego mi sie przytrafilo.Doskonale wiem co czuje nasza Karola to jest straszne uczucie byc w niemocy,w bezradnosci a widze ze mnie ta sytuacja doprowadza do depresji ,moze dlatego ze mialam nadzieje iz te tabsy anty wszystko wyreguluja a wyszlo inaczej ?? teraz depresja jest blisko czuje to ,bardzo czesto placze,nie chce mi sie rozmawiac,nie cieszy mnie to co wczesniej sprawialo mi radosc,widze ogromne zmiany w moim zachowaniu i wiem ze jesli moja sytuacja z plamieniami sie nie poprawi bedzie naprawde zle...
Dobra wygadalam sie za wszyskie czasy.
sloneczko121
Zaangażowana w BB
oj edytko widze ze naprawdepotrzebujesz pomocy. ja zgadzam sie z Toba ze sluzba zdrowia wuk do dupy, ja dl tej pory bym nie miala dziecka gdybym nie znalazla pani gin w pl tu dalej po 5 martwej ciazy mowili mi ze nic sie nie da zrobic. tutaj nic te konowaly nie robia. kurcze mam nadzieje ze jak pojdziesz do lekarza to cos zalatwisz. postaw sie i domagaj sie tego co potrzebujesz. trzymam kciuki i zycze powodzenia,
sloneczko121
Zaangażowana w BB
akuku z tym mlekiem dla alexa to dobrze zrobilas, postawilas sie i juz, bo gdyby nie to to pewnie dalej bys sie bujala. rece opadaja z tymi lekarzami tutaj
reklama