reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

U nas dopiero zaczynamy się starać to będzie nasz 1 cykl , ale szykowałam się rok na 3 dziedzie ...

reklama
U mnie mija rok starań, teraz ciągle na wspomagaczach przepisanych przez gina jestem. Oczywiście przechodzę od fali entuzjazmu po pesymistyczne nastroje - jak w kalejdoskopie. Nie wiem jak mój mąz ze mną wytrzymuje:)

Agusiek powodzenia :-)

Miciurka Uważasz że każda ciąża w młodym wieku to wpadka ? moje wszystkie planowane :) ale pewnie i za 3 razem będzie gadanie że wpadka haha

Ja uwazam, ze dojrzalosc zalezy od wieku emocjalnego. Ja zaszlam w ciaze, planowana i bardzo chciana w wieku 19 lat. I nie zaluje ani nigdy nie zalowalam, nie brakuje mi imprez , wyjsc czy cos, bo jak chce wyjsc zawsze moge z eMem sie dogadac i bez problemu zostaje z Niunia. Nie lubie budzic sie na kacy lub byc niewyspana, weekendowy dzien wole spedzic z corka i z mezem ;)

Dziewczyny,ja lecę kąpać młodą i coś w domu jeszcze porobić.:-) Pewnie dzisiaj jeszcze zaglądnę,a jak nie,to wszystkim życzę miłego wieczorka.:*

Elayna oczywiscie ze nie ! ja mowilam o sobie bo raczej nie planowalam wtedy(lata temu) ale jakby bylo to by sie swiat nie zawalil :blink:, bo i tak jestem z tym samym facetem, teraz jest duzo mlodych mam w sumie u nas rodzi sie bardzo wczesnie w porownaniu do tutejszych obyczajow jak gadalam z Irlandczykami i weszlismy na ten temat to takie oczy robili ze to az smieszne bylo hahah

hehe tak tak jak za 'duzo' dzieci wg kogos innego to wtedy tez 'wpadka' hihi

Agus witaj:), ja tez sie staram rok,teraz robilam przerwe 2 miesiace - odpuscilam sobie... jeszcze u lekarza nie bylam tylko wspominalam mu ze juz rok i nic i zaproponowal klinike nieplodnosci ;/ wrr ale to brzmi - teraz robie wielki powrot - narazie na 'sucho' po jakims czasie lekarz jak nic nie bedzie sie dzialo..

a jesli chodzi o slub to mi tez sie wydaje ze nie zmienia nic i moj partner mysli tak samo - mi chodzi tylko o prawne w pozniejszym czasie 'przywileje' moich dzieci.. a z obraczka czy bez tak samo kocham hihi ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry