anuszka przykro mi ze @ zawitala. Dzis rano zrobilam test, tak z ciekawosci, choc teoretycznie to dopiero tydzien po owu wiec nawet jesliby sie udalo. to za wczesnie zeby pokazalo pozytywny wynik. Choc nie nastawiam sie na to zupelnie. Sluzu coraz wiecej, jak przy poczatkach @ a od soboty chodze taka nabuzowana ze jeszcze troche a Ł. bedzie sie ukrywac po katach do bani. Dzis po pracy jedziemy na zakupy, musimy kupic reszte rzeczy, bo nie wiem czy Wam pisalam - w tym roku w maju czeka Nas Komunia Olci masakra, niech juz bedzie maj i niech ten cyrk sie juz skonczy.
m_i_a90 trzymam kciuki daj znac po jak sie czujesz . Trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Moniqaa hehe watpie, zeby udalo mi sie dotrwac bez @ do przyszlego poniedzialku :/ Choc tempka dzis w gore poleciala ze ho ho.
m_i_a90 trzymam kciuki daj znac po jak sie czujesz . Trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Moniqaa hehe watpie, zeby udalo mi sie dotrwac bez @ do przyszlego poniedzialku :/ Choc tempka dzis w gore poleciala ze ho ho.