reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

sandra

rób test i leć na bete
ja bym tak zrobiła ...

michalina

piekna fasolina
:D
ja testuje około 6-8 czerwca,jak @ sie nie pojawi ... spoko

babeczki
dzięki za kciuki ... za moja sis
dziś na wizycie ja uspokoili, bo skoro obie córki mojej mamy były takie malutkie podczas porodu to nie ma powodów do paniki ... troszkę dziecko przestało sie rozwijac ale przybiera na wadze ... nie będą wywoływac porodu do terminu czyli jakby co to dopiero za 8 dni ... najpierw ja zdenerwowali a teraz bez paniki ...

ja umierałam wczoraj z bólu ... nie wiem co to było ale ból był niesamowity, czyżby to owulka aż tak ???
cały brzuch, plecy, biodra ... masakra ... a dzis taka wysoka tempka ... możliwe że to to ...
byłam tez u ginki ... ładnuy pęcherzyk sie tworzył w 8 dc ... tym razem na lewym jajniku, więc nie śpi ... ale czekamy na wyniki wszystkich badań i dopiero później zadecyduje co dalej mi włączyć, tzn jakie leki ... monitoring i takie tam ...

Ostatnia edycja:
reklama
anuszka mam koleżankę, która kiedyś przy ocu mdlała z bólu - więc może i u Ciebie to ovu.
Dobrze, że mam jescze czas - jutro pójdę i wyślę :) one muszą Ci szczęście przynieść :D

Michalinko na poczatku gratulacje dla Ciebie i fasolinki :-) prosze ja wymiziac od Cioci :-)
Ja od 6 jestem w pracy, wroce do domu dopiero po 20 do domku. Jutro mam wolne ale w srode znowu do pracy na 14h, tam gdzie dzwonilam by dowiedziec sie o Bete to na wyniki trzeba czekac minimum 1 dzien :-( wiec nie bede miala kiedy odebrac :-( chyba w drodze powrotnej pokusze sie o zakup 2 testow, jeden zrobie od razu po powrocie a drugi jutro rano.
Dziekuje wam kochane za wsparcie i rade, nie wiem jak bez was dalabym sobie rade i wytrzymalabym to wszystko :-* Jestescie cudowne i wspaniale :-)

Sandra ja też czekam na ten Twój test.
Będziemy Cię męczyć do upadłego :tak:

Eh.. ja bym chętnie tez zatestował... jednakże nie ma to sensu :p Nawet nie wiem czy owu już było a gdzie tu mowa o testach....

Michalinka ślicznie rośnie ta Twoja dzidzia. Oby tak dalej :tak: Super :tak:

Michalina--> bardzo się cieszę, ze wszystko OK z Tobą i Maluszkiem :-) Oby tak dalej:tak:
A ja odpuściłam liczenie, sprawdzanie, itd., co będzie, to będzie:tak:

nadrobiłam, uffffffffffffffffff

happymama

no wiesz jak dzieci mówia NIE kolejnemu rodzeństwu to chyba nie jest ok ale fajnie że u ciebie jest inaczej :p

michalina, sylka, happymama
ja też '82 ...
ale czuję sie młodo ... nawet bardzo :D

Nuuuśka
ja też leczę zęby mądrości, a mam je aż trzy, ale słabiutkie strasznie więc czesto muszę z nimi latać ... lepiej może usunąć, a z dentystą w ciąży to jest tak że można chodzić tylko znieczulenia nie można brać, ja nigdy nie biorę ...
a ty jestes prawie w wieku mojej sis (ona '87)
i też mam przezwisko mrówka ale z innego powodu-taki pracuś ze mnie :p
moja mamusia też obchodzi imieniny w dzień babci :D
a skąd ty jesteś, nie z katowic? no tu niestety nie obchodza imienin ... ale moja rodzinka nie jest ze śląska i my obchodzimy imieniny ... ale urodziny też :D
jak tam dzisiejsza wizyta?
kiedy robicie te drugie badania nasienia?

michalina

wierzysz w zaplanowaną ciąże 16 latki w dzisiejszych czasach? ... bo ja raczej nie ... Nuśka bez obrazy ...
ja dojrzałam do tego w wieku 26-27 lat ale jak widać nadal nie wychodzi ...

avensis

moja nowa ginka też działa na mnie jak balsam ... nie tylko to co mówi ale w jaki sposób to przekazuje ...

Moniqaaa

tak wiesiołek tylko do owulacji ...

tygryseczek

ja biore castagnus
pierwszy cykl, ginka mi go poleciła...
też czytałam że działa cuda ... zobaczymy jakie będa efekty :D

ja to dopiero mam boczki kochane, nie martwcie się ... grubas poprostu jestem ...
trochę niższy od michaliny ... :p chciałabym sie tylko mojego bebecha pozbyć ... nawet jak ważyłam 10 kg mniej to go nadal miałam , jak baba w ciąży ...

1. Moniqaa - termin @ 03.06
2. happymama - termin @ 05.06
3. 90_natka - termin @ 05.06

4. anuszka - termin @ 5.06
5. avensis - termin @ 08.06.

6. Nuuuśka - termin @ 13.06.
7. Angelaa_w - termin @ 13.06.

avensis - Ty wiesz ze ja miesiac wczesniej niz Ty stracilam malenstwo. I ponieważ wtedy zachodziłam 1,5 roku w ciążę to teraz nawet nie pomyślałam, że może byc szybciej. I jak gin powiedziala probujcie juz to probowalismy ale dla przyjemności, bo wiedziałam że i tak się nie uda.... i co??? i właśnie sie udalo!!!! bez liczenia itd - bo z tą pierwszą ciążą to chyba za bardzo chciałam i psychika mi zablokowała.
I każdy mi mówił,że po poronieniu łatwiej sie zachodzi w ciążę - a ja wtedy się wściekałam i mówiłam "jasne, może każdy ale ja na pewno będę długo'. i co ? hop siup i dziś 8 tyg ciąży :D
Wierzę Słoneczko że Tobie także się uda - jestem z Tobą całym serduszkiem i przekazuję dobre fluidy!!!

anuszka ja nie czuję się młoda.... JA JESTEM MŁODA!!!!!!! :D

A grubaski są fajne :D ale po ciąży schudne :D :D :D

reklama
Wiecie dziewczynki, my kobiety tak mamy że zawsze coś w sobie chciałybyśmy zmienić- a to schudnąć, a to przytyć... Ja na przykład zawsse chciałam mieć większy biust, no ale niestety mam taki "przeciętny" :p a najważniejsze to zaakceptować się taką jaką się jest, w końcu takie podobamy się naszym mężom czy partnerom :-) a uwierzcie, że lepiej się żyje jak się akceptuje siebie, nawet jeśli nie jest się idealną :-)

Do góry