reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

michalina
no dzień bez sensu
ale to może przed tym deszczem który mnie dopadł w drodze powrotnej z pracy.a co to za kredyt że jeszcze trzeba dopłacać?

Nuśka
wybaczone :-D
3mam &&& za nadchodzące dni i za wysoka tempke, za piękny tak ważny dzień dla córci i udana imprezę

Sandra
sąsiedzie !
na zakupy pewnie też do wola parku?lubie strasznie ta okolice!
mnie (.)(.) bardzo bolą zawsze przed @
ale dopiero w tym cyklu swedzialy i bolały same sutki ale niestety @ przyszła

mi trochę się polepszylo a myślałam że w pracy to nie możliwe :-D chociaż było roboty i dwa sprzęty popsute :-\

reklama
Hej Kochane :*
Przyszlam tylko szybciutko się zameldować, szykujemy się wlasnie do wyjścia na spowiedz
dry.gif

Tempka spadla dziś do 36,61 ale nie jest to spadek jakiś mega wiec zobaczymy. Jak na razie sladu @ nie ma
happy8se.gif
(.)(.) dalej bola wydaje mi się, ze troszkę bardziej niż wczoraj, wiec może @ rzeczywiście się zapowiada
confused.gif

Pogoda się zepsula strasznie, zimno od rana, wietrznie i pada deszcz
baffled5wh.gif

misia Kochanie poki co jak napisałam sladu nie ma wiec można czarować :p Jak się pojawi malpa - niezwłocznie o tym poinformuje :tak:

sandra, anuszka dziekuje :* Zdam Wam obszerna relacje jak już będzie po, ale jak napisala misia - z dwojga zlego przynajmniej nie będę mieć czasu żeby myslec o @.
Uciekam , wejde wieczorkiem na pewno :*

Milego dzionka :*:*

Anuszka, zakupy też wola Park, albo coś innego to zależy od humoru i nastroju ;-) Mam 27 lat, a którego Września Ślub braliście, bo my 19 :-)

Nuuuśka dzięki, że zajrzałaś :blink: Trzymamy kciuki i powodzenia. Czekamy na relację z dnia :)

Hej dziewczynki, dzisiaj robilam drugi tescik i kreseczki sa juz dosc mocne, mocniejsze niz wczoraj, co do anginy to dzwonilam dzisiaj do znajomej lekarki i kazala tego antybiotyku co zapisal mi wczoraj lekarz nie brac, dostane antybiotyk specjalny dla kobiet w ciazy, ona zawsze podaje go kobietom w ciazy i jest ok, nawet ostatnio podawala go swojej szwagierce ktora tez przechodzila angine na poczatku ciazy wiec juz mi lzej, niestety angine trzeba przeleczyc antybiotykiem bo nie wyleczona moze miec gorsze skutki.

Co do bolesnosci [piersi to mnie bolaly juz ponad tydzien temu przybrały na wadze , ze tak powiem, normalnie przed @ bolaly mnie tak kilka dni przed , tym razme nieco wczesniej, w tej chwili od wczoraj juz mnie nie bola za to nadal sa powiekszone i sutki mi nieco pociemnialy, mam tez mnostwo syfków na buzi to tez nie normalne bo normalnie przed @ wyskoczy mi cos ale to ewentualnie 1-2 a tym razem mam ich sporo, w liceum takich nie mialam a teraz jestem po 30-tce. Poki co innych objawow nie mam. No i zadnego plamienia tez nie mam co zawsze mialam 1-2 dni przed @, tym razme bialy sluz sie utzymuje. Aha i temperatura od piatku 37.2 sie utrzymuje.

A co do zdjecia testu to musiałaby mnie ktoras dokladnie poinstruowac krok po kroku jak wrzucic..bo dalej nie wiem.

jak klikasz odpowiedz, to wyskakują ci nad tekstem różne możliwości edycji tekstu. W drugiej linijce masz takie ikony z kulą ziemską klikasz tam w taki kwadracik obok tego znaku z kulą ziemską i czerwonym X pisze tam jak najedziesz myszką " Insert Image" klikasz w tą ikonkę i zaznaczasz "From computer" i wybierz plik :)
Powodzenia i czekamy na zdjęcia ;-) Jeszcze raz gratuluję :-D

A ja właśnie robię pranie i relaksuję się przed kompem i TV

Ostatnia edycja:
Picture 015.jpgPicture.jpg

Dziekuje Sandra za podpowiedz, mua... pierwszy z lewej jest z wczoraj a ten drugi z dzisiaj

Załączniki

• Picture 015.jpg
    Picture 015.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 22
  • Picture.jpg
    Picture.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 22
A ja zabieram sie za porzadki, moi chlopcy pojechali po jakas czesc do naszego zesputego auta, takze wykorzystam to jak ich nie ma :-)

reklama
Do góry