reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

to czekanie na @ jest naprawdę męczące:tak:

ja jeszcze nie widziałam wątku "styczniówek" ale zastanawiałam się kiedy się pojawi.

reklama
Nuśka
chyba w tym momencie cie nie pociesze ale chce żebyś wiedziała
moja kumpela miała torbiel w trakcie ciąży i niestety nie udało się jej utrzymać. nie mam pewności czy to z powodu torbieli . wiem też że potem właśnie tak jak pisała avensis lekami jej torbiel usunęli.a teraz ma śliczna 8mies Julię :-D
uszy do góry

Anisen
wielkie gratki!

Patuśka
ustawiam cie do pionu!
:-D
no!
będzie dobrze uwież w to!

u mnie w pracy fatalny dzień. nie fajna atmosfera, pretensje i wyrzuty o wiele rzeczy, a potem wszystko jakoś mi przez to nie szło!
jakoś dziwnie też się czuje, jakieś mdłości, zawroty, brak koncentracji. . .
płaczliwy dzień
ach
ciekawe jak temp rano :-\
dziś nadal plamie

Ostatnia edycja:
heja! Tempka poleciala i dla pewnosci zrobilam test po bladziochu ani sladu. Jedna tlusta krecha az w oczy bije. No coz czekam na @. Niezle wydluzony cykl moze ktorys pechol nie pekl. Brzuch mnie strasznie boli. Uciekam do pracy zaraz sie odstresowac

Patuśka - szkoda :(

mi się niestety też nie udało w tym cyklu. Od rana plamię także popołudniu albo jutro okres zawita na dobre! No trudno:( może w następnym cyklu.

michalina - mocno trzymam kciuki za dzisiejsze usg! koniecznie daj znać jak będziesz już po!

miłego dnia!

Patuśka jeszcze @ nie przyszła, jest nadzeija. Ja z Kingą miałam tak ze niby dostałam okres w terminie ale trwał 1 dzień i sie skończył. 3 dni potem zrobiłam test i były dwie kreski , słabe bo słabe ;) a z Kuba test 3 dni przed negatywny,w dniu @ negatywny a 25 grudnia 2 dni po terminie @ śliczne 2 kreseczki. A moja siostra to miała ;) jeden test jej wyszedł taki bladzioch. a że sie starali 7 miesięcy to nie mówiła mężowi. Następny dzień nic, jedna, następny nic, jedna, no to czeka na @ z rezygnajcą. 3 dni @ nie było no to 4 zrobiła test , ba zrobiła 3 różne i na każdej śliczne 2 kreseczki. Życzę Ci tych 2 kreseczek :)
mi w każdej ciązy tepmka spadała do 36,7 , a mam dwoje łobuzów

Moja koleżanka ma torbiel i jest w ciąży, ginekolog mówiła ze nie zagraża to dziecku.
Śluz nadal taki sam, boli mnie jeden sutek(dziwne to) , i wczoraj wieczorem bolał mnie prawy jajnik :) Czekamy na @ (oby tylko nie przyszła ) :tak:

są różne przypadki z tymi testami to też różnie bywa a najlepszym objawem to jest jednak brak okresu .Jedno jest pewne, ja już się nie wsłu****e w żadne objawy itd. W tym miesiącu miałam ich całą masę i co??? ja matka trójki dzieci dałam się tak nabrać;-) Myślę że trzeba działać a potem spokojnie czekać do terminu @ i tak zamierzam w następnym cyklu robić :)Mam tylko nadzieję że okres mi się do jutro porządnie rozkręci.

happymama82 u mnie ten śluz jest na prawde dziwny bo nigdy w 21 dc nie miałam takiego. Już się trochę mniej rozkręcam na ciąże bo nie chce się potem rozczarować. Ale jednak nadzieja jest.

Dziewczyny, ja dziś będę monotemantyczna.
Nogi już mi się trzęsą, spać nie moglam, niedobrze z nerwów mi jest. Czekam na 19stą jak na wyrok. W życiu niczego tak się nie bałam jak tego USG. CHciałabym mieć to już za sobą, chcialabym żeby wszystko było ok.

reklama
Do góry