Nel331
Fanka BB :)
Jeszcze mam takie ciągnące kłujące bole..HejoU mnie 19 dc, czuje podbrzusze już mocno jak na okres, zauważyłam malutka plamkę krwi na bieliźnie. Wiec chyba żniw polipy
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze mam takie ciągnące kłujące bole..HejoU mnie 19 dc, czuje podbrzusze już mocno jak na okres, zauważyłam malutka plamkę krwi na bieliźnie. Wiec chyba żniw polipy
![]()
u mnie też 19 dc. U mnie jakoś piersi wrażliwe, a poza tym nic. Ja obstawiam, ze jestem 4 dpo. Biorę ten progesteron. Tylko Ty chyba miałas wcześniej jakoś owu.HejoU mnie 19 dc, czuje podbrzusze już mocno jak na okres, zauważyłam malutka plamkę krwi na bieliźnie. Wiec chyba żniw polipy
![]()
Ja nie wiem kiedy miałam owu, możliwe, ze w weekendu mnie też 19 dc. U mnie jakoś piersi wrażliwe, a poza tym nic. Ja obstawiam, ze jestem 4 dpo. Biorę ten progesteron. Tylko Ty chyba miałas wcześniej jakoś owu.
A u Ciebie może te dolegliwości co innego zwiastuja, hmm?
ja się boję szybkiego testowania i nie praktykuje tego...chociaż ciekawosc mnie zżera...Ja nie wiem kiedy miałam owu, możliwe, ze w weekend![]()
Póki co miałam tylko ta jedną plamkę i ten ból chwilowy i na razie tyle, czasem mnie boli tak okresowo.
Ty jeszcze chwila i możesz testować![]()
Ja zawsze robię ten błąd chociaż nigdy nic mi przed 11-12 dpo nie wyszłoja się boję szybkiego testowania i nie praktykuje tego...chociaż ciekawosc mnie zżera...
Aaa no nie bylismyJak było na randce, jeśli można zapytać ?![]()
Dawaj znać jak będzie wynikZrobiłam w końcu betę dzisiajciekawość mnie zjadała
Dobre i toAaa no nie bylismystrasznie zmęczona byłam i nie dałam rady
usnęłam jak synka usypiałam
Za to bylismy na kebabie wieczorem haahah![]()
Zrobiłam w końcu betę dzisiajciekawość mnie zjadała