reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Postanowiłam mapisać jak udało mi się zajsć w ciążę ^^ 4 lata starań, niedoczynność tarczycy, cukier zbyt niski nic nie jest pod kontrolą. 2 lata temu zaszłam po braniu wiesiołka i liści malin przez 3 miesiące. Tej ciąży się nie spodziewałam 😁 Pani ginekolog przepisała mi roślinne leki na uregulowanie miesiączki. Po niecałym miesiącu brania zaszłam w ciążę. To czy dotrzymam to się dowiemy ale trzymajcie za mnie kciuki proszę 😁🥰 Te tabletki to suchy ekstrakt z Niepokalanka pospolitego. Miał tylko pomóc z miesiączkami bo miałam nawet co 60 dni. Teraz wyczytałam że około 30 na 60 kobiet zaszło po nim w ciążę po 3 miesiącach stosowania. Może komuś tu pomogę z wymażonym dzieckiem, pozdrawiam ❤

reklama
Mój miał mieć badanie nasienia w poniedziałek no to sobie poszedł....podobno po covidzie nasienie jest gorszej jakości. Kupiłam mu już witaminy. Zresztą on sam zaproponował co lekko mnie zszokowało...no wiec chyba nasienie zbadamy za 3 miesiace jak sie nie uda zajsc w prawdlowa ciaze. On wiadomo cale te 3 miesiace suplementacja. Troche mnie to martwi no ale co zrobie. Nie jego wina, że go zarazili w pracy. Wczoraj sie jedynie gorzej czuł a dzis juz wysprzatal mieszkanie, pranie zrobil w ogole mam wrazenie ze mi narzeczonego podmienili 😂🤣

Postanowiłam mapisać jak udało mi się zajsć w ciążę ^^ 4 lata starań, niedoczynność tarczycy, cukier zbyt niski nic nie jest pod kontrolą. 2 lata temu zaszłam po braniu wiesiołka i liści malin przez 3 miesiące. Tej ciąży się nie spodziewałam 😁 Pani ginekolog przepisała mi roślinne leki na uregulowanie miesiączki. Po niecałym miesiącu brania zaszłam w ciążę. To czy dotrzymam to się dowiemy ale trzymajcie za mnie kciuki proszę 😁🥰 Te tabletki to suchy ekstrakt z Niepokalanka pospolitego. Miał tylko pomóc z miesiączkami bo miałam nawet co 60 dni. Teraz wyczytałam że około 30 na 60 kobiet zaszło po nim w ciążę po 3 miesiącach stosowania. Może komuś tu pomogę z wymażonym dzieckiem, pozdrawiam ❤

Serio, nowe konto i taki post? Rozumiem, że to jakaś ukryta reklama, no ale bez jaj

PS. wymarzonym przez rz ;)

Serio, nowe konto i taki post? Rozumiem, że to jakaś ukryta reklama, no ale bez jaj

PS. wymarzonym przez rz ;)
Witam, niestety nie komentuje po to aby coś zareklamować. Nie podaje tutaj nawet marki leku ponieważ leczę się w Niemczech i wam to na nic by się zdało. Od 4 lat starań czytałam posty na tym i innych forach jednak nigdy się nie udzielałam. Chodziłam na badania gdzie stwierdzono u mnie niedoczynność tarczycy która wciąż nie jest kontrolowana. Dzisiaj rano dowiedziałam się o ciąży i byłam tak szczęśliwa, że chciałam się ze wszystkimi tym podzielić bo wiem jakie to trudne nie móc zajść... róbcie co chcecie. Staram się pomóc tym którzy tego potrzebują a nie tym którzy mają w głowie tylko hejt i brak zaufania.. Na forach się nigdy nie wypowiadałam i teraz wiem, że już nie będę. Kto ma z tego wyciągnąć wnioski, ten wyciągnie. Mam nadzieję, że komuś kiedyś pomogłam tak jak wiele osób kiedyś mi. Pozdrawiam.

Dzisiaj rano dowiedziałam się o ciąży i byłam tak szczęśliwa, że chciałam się ze wszystkimi tym podzielić bo wiem jakie to trudne nie móc zajść...
Nooo najlepiej to właśnie z dziewczynami które zajść nie mogą... 🤦🏽‍♀️ dzięki....

No nic, gratulacje i spokojnych 9 miesięcy🥳🥳

Ps. Jeśli po 4 latach czytania forum nie zauważyłaś że Castangus to jest coś, co większość z nas już przerobiła to coś slabo czytałaś 🤷🏽‍♀️

Trzymamy kciuki za dwie kreski 🤰 :

@Estuś 08.01 ✅
@Suoal 12.01 ✅
@MamaR 12.01 ✅
@@nxious 12.01 ✅
@c_or_nelia 13.01
@klaudioszek 14.01
@Nantes 20.01
@Bibi89 21.01
@Hope99 23.01
@Weronik@29 25.01
@Paulusman 26.01
@Natalia91 26.01
@Aewea 27.01
@MoniaJ2424 27.01
@Blondi_87 28.01
@AnnEmPe 31.01
@Nel331 02.02
@QueenK 02.02
@Lebkuchen_mum 06.02
@pannadarianna 12.02

Jeżeli chcesz się dopisać, pisz! :)
dziewczyny wpiszcie mi krzyżyk dostałam dziś @ :(przynajmniej szybko przyszła nowy cykl nowe możliwości:)

reklama
Do góry