reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
A robiła któras z was ten apteczny test z krwi BabyCheck ?
Pytam, bo własnie babska część biura rozmawia że one robiły i im wychodziły, że najlepiej zrobić jak się chce wiedzieć szybciej. Ja w takie cuda nie wierzę... Ale się nie odzywam, bo to żmijki :D
Tutaj na forum dużo dziewczyn robiło i zwykle miały fałszywie pozytywny wynik.

Jeszcze dodam, że rano obudziłam się z mega zaostrzonym łzs na twarzy...nie miałam chyba od 5 lat takiego zaostrzenia...nie wiem skąd się nagle wzięło. Kosmetyki te same, nic nie zmieniłam. Już ryczałam rano tak źle to wygląda 😑 mam nadzieję, że po kremach zejdzie

Hej ;) postanowilam napisać bo czekam, ogolnie jestem już mama 3 latka , mamy jeszcze córeczkę aniołka z przed 5 lat i poroniłam w sierpniu (wpadka, poronienie pewnie przez styl wakacyjnego życia :/) teraz pomyślałem sobie ze fajnie by było w sumie zeby młody miał jeszcze rodzeństwo , namawiam męża a tym czasem zupełnie niespodziewanie cykl mi się poprzestawiał , w 8 dc przytulanki , a w 11 dc bóle owulacyjne (których się nie spodziewałam ) tydzień po nich znowu bóle i krew przez 3 dni obecnie czekam na rozwój sytuacji bo to 21 dc dopiero , piersi nabrzmiałe od tego krwawienia i bolą po bokach , nie nakręcam się bo w sumie nie staraliśmy się jeszcze , ale z drugiej strony tym razem bym się cieszyła nie jak w sierpniu 🙈 wiec dołączę do was na te pare dni

reklama
Do góry