MonikaPrz.
Początkująca w BB
Jest potrzebne do inseminacji. Robiłam różyczkę, toksoplazmoze i właśnie tą cytomegalia.@MonikaPrz. a czemu robiłaś akurat to badanie? Lekarz zlecił? Podjrzewal coś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest potrzebne do inseminacji. Robiłam różyczkę, toksoplazmoze i właśnie tą cytomegalia.@MonikaPrz. a czemu robiłaś akurat to badanie? Lekarz zlecił? Podjrzewal coś?
Trzymam kciuki w takim razie. Za chwilę będziesz zdrowa i będziesz się mogła staraćJest potrzebne do inseminacji. Robiłam różyczkę, toksoplazmoze i właśnie tą cytomegalia.
Bardzo dziękuję ❤Trzymam kciuki w takim razie. Za chwilę będziesz zdrowa i będziesz się mogła starać
U mnie ta ciąża utrzymała się prawie 9 tygodni, serce biło ale za wolnoTo też w sumie nie jest "dziwne" - przyjmuje się, że około 60% wszystkich naszych ciąż tracimy jako biochemiczne. Zazwyczaj o nich nie wiemy bo nie staramy się o te ciąże więc nie robimy testów przed okresem czy te 8dpo więc po prostu przychodzi okres w dniu terminu albo spóźniony i nawet nie wiemy, że tam była jakaś ciąża
Aaa to nie byl ten test od razu odczytany tylko po czasie? To jak tak to bym jednak patrzyla na nia jak na fabryczna. Zdjecie ciemne i nie widac ze wyschniety juzU siebie podejrzewam to samo, ale sprawdzę za kilka dni dziękuję
To ile dni po owu jestes ze masz 19 dc a miesiaczki 28 dc? Jak na moje oko to srednio mozliwe zeby test ci juz wyszedl bo owulacja musialaby byc zaraz po okresie ostatnim28, czasami dzień spóźnienia, zależy od stresu
PokażDziewczyny zrobiłam test. Dzisiaj 12 dpo i wyszedł cień cienia.
Pokaż