reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Nie będę się nakręcać, bo coś wygląda mi na za białą. Poczekam żeby powtórzyć 😁

Wiesz zależy jak do tego podchodzisz - ja sobie kupiłam 20 testów i właśnie 8dpo zacznę sobie testować bez spiny. Ale ja mam monitoring cyklu więc owulacja będzie potwierdzona w 100% (no chyba że jej w ogóle nie będzie ;) )

reklama
Nie wiem sama, pierwszy raz mam taką sytuację, zawsze jak robiłam to wychodziły białe jak śnieg. Nawet chwilę po czasie,( bo nie zawsze stałam nad nimi z zegarkiem w ręku, żeby się nie stresować) poczekam, nie będę się nakręcać 😊

Nie będę się nakręcać, bo coś wygląda mi na za białą. Poczekam żeby powtórzyć 😁
Obstawiam ciążową.
Cień to miałam ja! Aż ci pokażę. Tylko uprzedzam trzeba na maxa podjaśnić ekran, ubrać okulary i się wpatrzeć. Tu ma być plus. W pionie jest taka kreseczka jak szpileczka. Następnego dnia beta była niecałe 19 😊

Załączniki

• Screenshot_20211031-195446_Gallery.jpg
    Screenshot_20211031-195446_Gallery.jpg
    169,3 KB · Wyświetleń: 80
Witam. Ja również staram się od 2 lat, miałam dużo badań okazało się że mam wrogi śluz i w tym miesiącu miałam podchodzić do inseminacji. Zrobiłam badania potrzebne i wszystko ok po za cytomegalia
Wyszło mi IGg 227 iGm 2,23 norma dodatni od 1.0
Wizyta w środę I trochę sie nie pokoje jak to teraz będzie. Może ktoś miał podobne doświadczenie z tą cytomegalia ? 🥺

Witam. Ja również staram się od 2 lat, miałam dużo badań okazało się że mam wrogi śluz i w tym miesiącu miałam podchodzić do inseminacji. Zrobiłam badania potrzebne i wszystko ok po za cytomegalia
Wyszło mi IGg 227 iGm 2,23 norma dodatni od 1.0
Wizyta w środę I trochę sie nie pokoje jak to teraz będzie. Może ktoś miał podobne doświadczenie z tą cytomegalia ? 🥺
Igg świadczy o tym, że przeszłaś ją

reklama
Do góry