reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

Cześć dziewczyny, jako że dziś 12 dni po owu zrobiłam test z porannego moczu i niestety biel bieli. Trzeba się nastawić na kolejny cykl. Owu według testów powinna być 4.10 więc myślę że już by coś wyszło. Zastanawiam się czy nie odpuścić kolejnego cyklu i wziąć się za siebie, tzn zrzucić parę kilo bo nadwaga też może być przeszkodą. Mam do Was pytanie, czy używała może któraś z Was testów ciążowych testeo z allegro? I jesli tak to jakie macie zdanie na ich temat? Mam je pierwszy raz i w sumie sama nie wiem, owulacyjne z tej firmy mi się sprawdziły

reklama
Dziewczyny w każdym cyklu wiem kiedy mam owulację a w tym nie mam pojęcia. Zawsze jest to kłucie jajnika a teraz boli mnie brzuch jak na okres chociaż to nie możliwe bo okres miałam 13 dni temu. W sumie od ponad tygodnia robię testy lh i ciągle jedna kreska. Dopiero wczoraj pojawiła się druga chociaż nie tak ciemna.We wtorek mam gine więc się okaże czy mialam owulację. Myślicie że owulacja może się tak przesunąć?

U mnie zazwyczaj takie bóle są po owulacji :)
Ja to wczoraj mialam mega kłucie prawego jajnika aż do nogi szło 😅😅 no i te bóle krzyża. Mąż przywiózł 2 buteleczki 🍷🍷 no i w sumie pozatym że boli mnie głowa i mąż chce powtórkę za duzo nie pamiętam 😅😂😂😂 do owulacji niby jeszcze pare dni ale kto to wie 😅 było natchnienie hehe

Zazdroszczę wina :)

Cześć dziewczyny, jako że dziś 12 dni po owu zrobiłam test z porannego moczu i niestety biel bieli. Trzeba się nastawić na kolejny cykl. Owu według testów powinna być 4.10 więc myślę że już by coś wyszło. Zastanawiam się czy nie odpuścić kolejnego cyklu i wziąć się za siebie, tzn zrzucić parę kilo bo nadwaga też może być przeszkodą. Mam do Was pytanie, czy używała może któraś z Was testów ciążowych testeo z allegro? I jesli tak to jakie macie zdanie na ich temat? Mam je pierwszy raz i w sumie sama nie wiem, owulacyjne z tej firmy mi się sprawdziły
Ja mam owulacyjne z testeo i na razie wszystkie negatywne (ale teraz najwyraźniej cykl bezowulacyjny), ciążowe też teraz kupiłam ale chyba szybko się nie przydadzą 😅

Ja mam owulacyjne z testeo i na razie wszystkie negatywne (ale teraz najwyraźniej cykl bezowulacyjny), ciążowe też teraz kupiłam ale chyba szybko się nie przydadzą 😅
Mi owulacyjne pokazywały słabiutką druga kreseczkę zaraz po okresie, która wybarwiają się dobre 10 minut jak nie więcej a dzień, dwa przed owu była bardzo mocna, mocniejsza od kontrolnej i wybarwiala się zaraz po użyciu. Miałam też testy horien medical i sprawdzałam równolegle i horien wybarwily mi się na taką samą mocna kreskę jak controlna ale również od razu po zanurzeniu paska w wcześniej a długo przed owu również wybarwiają się słabo. Dlatego u mnie ten pik jest dosyć wyraźny. Pytanie czy owulacja wystąpiła....z tym że mam uderzenia gorąca, bolą mnie mocno piersi a to znak że progesteron działa. Dlatego robiłam sobie nadzieję że może jednak....

reklama
Zerkłam na ten test ciążowy testeo po kilku godzinach i po wyschnięciu pojawił się cień cienia. Raczej to nie ciąża bo w terminowym czasie zupełnie nic nie było ale podaje dla informacji że ten test po czasie daje kreski fabryczne. W poprzednim
IMG_20211015_154932.jpg
IMG_20211015_154644.jpg
cyklu miałam pinki i strumieniowe i płytkowe i żadnych kresek cieni nie było.

Do góry