reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
U mnie clearblue tez pokazal bardzo wczesnie bo był cien a na drugi dzien beta 18.7 takze wtedy okolo 10 pewnie wynosila ale...one czesto pokazują cienie i nawet jak nie bylo szans ciazy bo bylam zagranica ale z ciekawosci (nie pytajcie) chcialam zrobic to wyszla taka sama kreska. Uroiłam sobie wtedy torbiel ktorej nigdy nie mialam albo raka a jak sie okazalo wszystko dobrze tylko czesto takie cienie linii na nich wychodza takze ja juz nie wiem ktore testy najlepsze...
To u mnie te negatywne były bielusieńkie

Jakie masz normy w swoim labo ?
Normy są raczej standardowe.
Skopiowane:

U zdrowych kobiet w folikularnej fazie cyklu miesiączkowego wynik badania progesteronu powinien mieścić się w przedziale od około 0,057 do 0,893 ng/ml, w fazie owulacyjnej od mniej więcej 0,121 do 12,0 ng/ml, a norma progesteronu dla fazy lutealnej wynosi zazwyczaj od 1,83 do 23,9 ng/ml.

To u mnie te negatywne były bielusieńkie
A ktore mialas? Pokaz zdjecie prosze bo sa rozne. Ja mialam te i na fb na grupach niestety tez pokazywaly falszywa kreske na plusiku

Załączniki

• 71Ucb12VImS._AC_SL1500_.jpg
    71Ucb12VImS._AC_SL1500_.jpg
    96,2 KB · Wyświetleń: 47
Dziewczyny a może wy odpowiecie mi na nurtujące mnie pytanie. Poprzedni cykl miałam pokręcony. Zresztą to był 1 po odstawieniu antykoncepcji. 24dc wyszedł pozytywny test owulacyjny, czułam że coś się dzieje w podbrzuszu. 8dpo zrobiłam progesteron i wyszło 6,9ng. O czym może świadczyć taki wynik? (Brak owulacji czy coś innego?) 🙃
Przy progesteronie poniżej 10 ng zakłada się, że owulacji nie ma bez względu na normy laboratoryjne ale...bywa że jest także nie jest nic przesądzone. Na pewno jest on bardzo niski

reklama
Do góry