reklama
Bibi89
Fanka BB :)
Ojejuuuuu co to za slodycz ? Pekinczyk?A u mnie co by nie było to cykl udany...mamy córeczkę [emoji7][emoji28]
Co do testu pewnie zrobię jutro bo już nie wytrzymam, ale niczego się tam nie spodziewam Zobacz załącznik 1360219
Hope99
Jeszcze nie wszystko stracone- test pozytywny może wyjść dopiero po terminie miesiączki- jeśli nigdy nie byłaś w ciąży to nie wiadomo jak działa Twój organizm i może akurat dłużej mu to zajmuje.Nie no ja już testowałam wczoraj i dziś (nie wytrzymałam) I biel wiec teraz już nie marnuje testów tylko czekam na okres I przepisze się na koniec listy około 18-19 lutego - moze luty będzie szczęśliwy zawsze uznawałam 2 za moją szczęśliwa liczbę
Bibi89
No tylko ze dzis juz 11dpo wiec szanse są marne. Ale sama zawsze powtarzam - dopóki nie ma okresu to piłka jest w grzeJeszcze nie wszystko stracone- test pozytywny może wyjść dopiero po terminie miesiączki- jeśli nigdy nie byłaś w ciąży to nie wiadomo jak działa Twój organizm i może akurat dłużej mu to zajmuje.
Jula19
To teraz bede to obserwować...No to ponoć ma cos wspólnego ze zmianą hormonów i wtedy pod wpływem potu jest taka reakcja ze złotem ..... ah już sama nie wiem do okresu jeszcze 8 dni
mollyn95
Ja biorę. Mam teraz dawkę 2x 1000XR, wcześniej miałam 2x 750XR.Bierze może któraś z was lub brała glucophage?
Żeby zmniejszyć skutki uboczne powinno się brać na noc. Ja nie miałam mdłości, ale non stop biegunka, zwłaszcza na początku brania. I to taka biegunka jakiej nigdy w życiu nie miałam Teraz jest lepiej, ale jak zjem coś co mi nie służy no to od razu praktycznie pojawia się biegunka.
Hope99
Otóż może jestem złym przykładem bo wszystkie ciąże straciłam- ale mam spore doświadczenie w dwóch kreskach na testach. u mnie czasami 11dpo nic nie było, 12dpo też nic a 13dpo dopiero cień- faza lutealna ok 13-14 dni. I beta spokojnie i prawidłowo mi rosła do tych 10tyś więc to nie były kreski z typowych biochemów gdzie po 2 dniach był okres. Szanse zawsze są.No tylko ze dzis juz 11dpo wiec szanse są marne. Ale sama zawsze powtarzam - dopóki nie ma okresu to piłka jest w grze
B
B206
Gość
Mi przyjmowanie na noc xr 500 nie dało efektu ochrony przed tymi działaniami niepożądanymi a teraz biorę xr 1000 rano i spoko lokoJa biorę. Mam teraz dawkę 2x 1000XR, wcześniej miałam 2x 750XR.
Żeby zmniejszyć skutki uboczne powinno się brać na noc. Ja nie miałam mdłości, ale non stop biegunka, zwłaszcza na początku brania. I to taka biegunka jakiej nigdy w życiu nie miałam Teraz jest lepiej, ale jak zjem coś co mi nie służy no to od razu praktycznie pojawia się biegunka.
i jak następne testy???Akurat nie mam jak jechać. Jakiś czas będziemy mieli z mężem tylko jeden samochód. Powtórzę jeszcze testy z innych firm
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja mam zwykłą i mam brac 3x dziennie. Do sniadania, obiadu i kolacji ale poki co tylko do kolacji jest okej. Mam w razie czego xr na zmiane gdybym te zle znosila no i nie wiem czy nie zmienic tej zwyklej na xr w takim razie...Ja biorę. Mam teraz dawkę 2x 1000XR, wcześniej miałam 2x 750XR.
Podziel się: