ta to ja… nawet mam zdjęcieHej czy to nie Ty pisałaś że dwa dni temu był negatyw? Gratulacje [emoji7]
reklama
Jula19
Fanka BB :)
I ja pewnie też posiedzę...Nie martw sie znając moje szczęście jeszcze tu długo posiedze....
Jula19
Oni chyba muszę dojść nie wiem do jakiego momentu, żeby sami zaczęli cos robic.
Moj niby teraz bierze, ale i tak gada w kółko, ze to nic nie da. W zeszłym tygodniu jadł praktycznie to co ja, ale z musu.
Więc już odpuszczam i nie będę już zwracać uwagi jak się odżywia...nie wiem czy mi to sie uda, ale będę próbować...może kiedyś sam stwierdzi, że może warto coś zmienić...
Moj niby teraz bierze, ale i tak gada w kółko, ze to nic nie da. W zeszłym tygodniu jadł praktycznie to co ja, ale z musu.
Więc już odpuszczam i nie będę już zwracać uwagi jak się odżywia...nie wiem czy mi to sie uda, ale będę próbować...może kiedyś sam stwierdzi, że może warto coś zmienić...
Ja będę. U mnie na milion procent okaże się, że mój mąż ma problemy z nasieniem. Jestem tego prawie pewna. To jak on się odżywia to tragedia. Znowu przestał brać witaminy, bo mu o tym nie przypominam, a ja mam dość myślenia za nas oboje.
Powtarzasz dzisiaj betę? I jest jakiś plan B, w razie kolejnego biochema? Bo to już by była druga pod rząd, prawda?Ależ ja jestem całkowicie spokojna. Po prostu obserwuję i oceniam realistycznie wszystkie dane, jakie mam dostępne i oczywiście, może stać się cud i jutro beta wystrzelić w kosmos, ale nie chcę się nakręcać, że tak się stanie. Już kilka biochemów za mną i wiem jak działa ten mechanizm. Gdybym nie testowała przed okresem, nawet nie wiedziałabym, że coś się dzieje. I pisząc o nadziei na szybką @ miałam na myśli to, że jeśli beta będzie nadal tak słabo przyrastać albo rosnąć i spadać, to nie będzie to trwało zbyt dlugo. Bo minimalne przyrosty bety nie wróżą nic dobrego. Taka statystyka, a co będzie - zobaczymy
Mnie lekarz oświecił, że przy tym progesteronie, który miałam w poprzednim cyklu w 7dpo, i plamieniach na 5 dni przed okresem, to mogła być wlasnie biochemiczna. Nie robiłam bety. Zalecił zrobic teraz, w tym cyklu. I złapałam stres. Nie powiedział tylko, co dalej, w razie wu. Cale życie pod górkę.
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja kończe miesiączkę a wczoraj na wieczór okazało się, że mój ma covid. Mnie dziś też zaczęło brać. No to cykl można spisać już na straty...
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja bym szła w immunologię jednak. A nasienie poprawić witaminami ale nie obwiniałabym go.tak miałam badanie na nadkrzepliwość. Zaczynam się zastanawiać czy ten starego 1% morfologii ma coś wspólnego. Bo pomimo dużej, bardzo dużej ilości plemników dalej jest ten 1% morfologii. Androlog mówił że jest w porządku. Nie wiem czy nie powinnam go poprosić żeby się poradził kogoś innego. Kurczę, a fajnie mogło być…
Nel331
Spoko, ja będę, niestety…Zaraz wszyscy stad uciekną i nikogo nie będzie
olka11135
Trzymamy kciuki za dwie kreski :
@Estuś 08.01
@Suoal 12.01
@Madame83 12.01
@MamaR 12.01
@@nxious 12.01
@c_or_nelia 13.01
@klaudioszek 14.01
@Nantes 20.01
@Bibi89 21.01
@Hope99 23.01
@Weronik@29 25.01
@Paulusman 26.01
@Natalia91 26.01
@Aewea 27.01
@MoniaJ2424 27.01
@Blondi_87 28.01
@AnnEmPe 31.01
@Nel331 02.02
@QueenK 02.02
@Lebkuchen_mum 06.02
Jeżeli chcesz się dopisać, pisz!
@Estuś 08.01
@Suoal 12.01
@Madame83 12.01
@MamaR 12.01
@@nxious 12.01
@c_or_nelia 13.01
@klaudioszek 14.01
@Nantes 20.01
@Bibi89 21.01
@Hope99 23.01
@Weronik@29 25.01
@Paulusman 26.01
@Natalia91 26.01
@Aewea 27.01
@MoniaJ2424 27.01
@Blondi_87 28.01
@AnnEmPe 31.01
@Nel331 02.02
@QueenK 02.02
@Lebkuchen_mum 06.02
Jeżeli chcesz się dopisać, pisz!
Jula19
O nie....Ja kończe miesiączkę a wczoraj na wieczór okazało się, że mój ma covid. Mnie dziś też zaczęło brać. No to cykl można spisać już na straty...
reklama
Madame83
Dobrze pamiętam, że miałaś wtedy coś ok. 18 progesteron?Powtarzasz dzisiaj betę? I jest jakiś plan B, w razie kolejnego biochema? Bo to już by była druga pod rząd, prawda?
Mnie lekarz oświecił, że przy tym progesteronie, który miałam w poprzednim cyklu w 7dpo, i plamieniach na 5 dni przed okresem, to mogła być wlasnie biochemiczna. Nie robiłam bety. Zalecił zrobic teraz, w tym cyklu. I złapałam stres. Nie powiedział tylko, co dalej, w razie wu. Cale życie pod górkę.
Nie wiem, czy mam plan B. Mamy dwójkę dzieci, mielismy ostatni rok mega stresujący i tak sobie myślę, że może teraz to wychodzi... Nie wiem, w którą stronę ewentualnie uderzyć i czy na ten moment mam siły i chęci na latanie po lekarzach. Staramy się teraz niedługo, dopiero od października, a że mam krótkie cykle (25-26 dni), to chyba ten jest trzeci planowany. Myślę, że poczekam jeszcze do wiosny, może jak znikną konsekwencje długotrwałego stresu z ostatniego roku to coś się polepszy... Tak sobie gdybam...
Podziel się: