reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Ważne że masz przyrost, będzie dobrze ❤️
Zdążyłam przetrzebić cały internet i przy takim przyroście nie ma szans. Jeszcze miałabym nadzieję, gdyby nie słabsze kreski na testach sprzed godziny, ewidentnie są słabsze niż wczoraj i w poniedziałek (a robię tej samej firmy i opisuję godziny, żeby mieć porównanie). I to plamienie od niedzieli do wtorku... Za dużo tych negatywów, żeby mogło być dobrze. Tym bardziej, że plamienie implantacyjne miałam w 6 dpo (jednorazowo duża ilość różowego śluzu z niteczką krwi) i wtedy też był spadek temperatury. Więc to NAPRAWDĘ musiałby być cud, aby się udało...

reklama
Zdążyłam przetrzebić cały internet i przy takim przyroście nie ma szans. Jeszcze miałabym nadzieję, gdyby nie słabsze kreski na testach sprzed godziny, ewidentnie są słabsze niż wczoraj i w poniedziałek (a robię tej samej firmy i opisuję godziny, żeby mieć porównanie). I to plamienie od niedzieli do wtorku... Za dużo tych negatywów, żeby mogło być dobrze. Tym bardziej, że plamienie implantacyjne miałam w 6 dpo (jednorazowo duża ilość różowego śluzu z niteczką krwi) i wtedy też był spadek temperatury. Więc to NAPRAWDĘ musiałby być cud, aby się udało...
Nie nie nie! Testy nie służą do sprawdzania jak rozwija się ciąża, proszę się uspokoić, zrelaksować i powtórzyć betę moze jutro nawet ? I myśleć pozytywnie ❤

Hej hej, dasz radę! Proszę jeszcze walczyć i się nie poddawać, nie ma tak łatwo :)

Nie nie nie! Testy nie służą do sprawdzania jak rozwija się ciąża, proszę się uspokoić, zrelaksować i powtórzyć betę moze jutro nawet ? I myśleć pozytywnie ❤
Wiem Kochana, że tak się nie robi😉 i tak samo bym pisała innym dziewczynom. Tylko że moje wyniki to tak:
10.01 - 14 (lab. Nr 1)
11.01 - 22,16 (lab. Nr 2)
12.01 - 26,4 (lab. Nr 1)

Sama przyznaj, że nie wygląda to optymistycznie...

Wiem Kochana, że tak się nie robi😉 i tak samo bym pisała innym dziewczynom. Tylko że moje wyniki to tak:
10.01 - 14 (lab. Nr 1)
11.01 - 22,16 (lab. Nr 2)
12.01 - 26,4 (lab. Nr 1)

Sama przyznaj, że nie wygląda to optymistycznie...
Może jak te wyniki bety Cię tak stresują, to odpuść na dwa trzy dni i zrób znowu w lab nr 1? Wiem że na pewno jest Ci ciężko ale spróbuj może skupić się na pozytywie i tym że ciąża jest. Afirmacja ❤️

Może jak te wyniki bety Cię tak stresują, to odpuść na dwa trzy dni i zrób znowu w lab nr 1? Wiem że na pewno jest Ci ciężko ale spróbuj może skupić się na pozytywie i tym że ciąża jest. Afirmacja ❤️
Kochane jesteście ❤️ wyniki bety mnie nie stresują jako takie, bardziej ta niepewność. Już wolałabym, żeby był albo porządny skok, albo spadek. A tak to już przez tydzień wysikałam chyba z 20 testów (jak nie lepiej) i jestem dziś z kreskami na poziomie sprzed kilku dni. Serio. One powinny ciemnieć, pierwszy cień pojawił się w 10 dpo, więc beta musiała być ok 10, skoro cień był, dziś jest 14 dpo i beta 26...

Nie znam się jeszcze na tym (nigdy nie doszłam do tego etapu 😂) ale ma być podwójny przyrost co dwa dni? Czyli masz książkowy przyrost, więc proszę się nie porównywać do innych i nie czytać internetów bo pewnie jak zacznę szukać to znajdę tyle samo pozytywnych podobnych przypadków co ty negatywnych.

A ja mam wynik bety i jest tak, jak się spodziewałam - 10.01 Beta 14, dziś 26,4. Najlepsze jest to, że teoretycznie przyrost jest w normie 🤦‍♀️Mam nadzieję, że okres przyjdzie jak najszybciej 🙂
Edit: Pies dziś zjadł mi termometr owulacyjny😁 no dobra, zrobił z niego sieczkę 😉
Czekaj, a dlaczego masz nadzieje na okres skoro beta rośnie ok?

reklama
Do góry