reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Dziennik Aleksandry odc. 374635525
Melduję, że znowu moja głowa płata figle i mam wrażenie, że coś tam przebija - uprzedzam, na zdjęciu nic nie widać więc na 100% to mój zryty łeb. Temperatura nadal 36,6, szyjka jednak wysoko (wczoraj coś chyba źle sprawdziłam xD), piersi kują ale zdecydowanie miej niż wcześniej dziś 53/54dc zależy jak liczyć i jaki 13/14dpo (kalendarzykowej)
Na betę idę w czwartek więc nie będzie niedomówień :D szczególnie, że będzie to 15/16dpo

reklama
Melduję, że znowu moja głowa płata figle i mam wrażenie, że coś tam przebija - uprzedzam, na zdjęciu nic nie widać więc na 100% to mój zryty łeb. Temperatura nadal 36,6, szyjka jednak wysoko (wczoraj coś chyba źle sprawdziłam xD), piersi kują ale zdecydowanie miej niż wcześniej dziś 53/54dc zależy jak liczyć i jaki 13/14dpo (kalendarzykowej)
Na betę idę w czwartek więc nie będzie niedomówień :D szczególnie, że będzie to 15/16dpo
A pokaż test. Nie gadaj! :D

A ja mam pytanie z innej beczki - do dziewczyny które już były w ciąży- na jakim etapie powiedziałyście swoim partnerom o ciąży? I w jaki sposób? Zaraz po teście czy robiłyście betę dla potwierdzenia albo wogole dopiero po wizycie u lekarza ? Przygotowywalyscie coś specjalnego ? Czy tak po prostu? 😁

Ja w pierwszej ciąży (o którą się właściwie nie staraliśmy) jak zrobiłam test to poszłam z nim do męża i dopiero razem na niego spojrzeliśmy - nie chciałam „sama” dostać takiej wiadomości, ale wtedy @ mi się spóźniała juz z 5 dni i krecha była konkretna (ażadnych objawów nie miałam).
W drugiej ciąży, już wyczekanej (ale nieutrzymanej), zrobiłam test 3 dni przed spodziewaną @ i ledwo dojrzałam cień cienia i kazałam mężowi potwierdzać moje przewidzenia - choć nie uwierzył póki nie bylo pozytywnej bety.

U mnie @ się spóźnia 2 dni... Plamienia typowego na okres dzień 4. (normalnie po 2 dniach był okres) więc żeby nie karmić swojej wyobraźni mimo wszystko zrobiłam test i nie wiem czy jestem normalna bo choć zgodnie z odczuciem był negatywny to mnie ucieszyło że nie była to nudna biel vizira lecz było widać kreskę fabryczna 🤣 czy to normalne że cieszy takie dziwactwo? 😁

U mnie @ się spóźnia 2 dni... Plamienia typowego na okres dzień 4. (normalnie po 2 dniach był okres) więc żeby nie karmić swojej wyobraźni mimo wszystko zrobiłam test i nie wiem czy jestem normalna bo choć zgodnie z odczuciem był negatywny to mnie ucieszyło że nie była to nudna biel vizira lecz było widać kreskę fabryczna 🤣 czy to normalne że cieszy takie dziwactwo? 😁
A pokaż ten test 😁👍🏻

Pokazuj testa szybciutko! 😄

Pokaż, ocenimy😉

reklama
Do góry