Trzymaj się ciepło i powodzeniaU mnie też niestety biel vizira
Jestem totalnie rozbita psychicznie dlatego robię sobie przerwę - od forum na pewno, a czy w kolejnym cyklu będę psychicznie gotowa się starać to jeszcze zobaczymy
Każdej z Was życzę dwóch kreseczek i spokoju psychicznego!
reklama
pannadarianna
Fanka BB :)
U mnie do @ jeszcze 11 dni. Test owu pozytywny 25.11, ból jajnika mega piekący 26.11, 28.11 znowu bóle jajnika na lewo i prawo na zmianę. Wczoraj ból podbrzusza i prawy jajnik, dzisiaj lewy. Nie wiem kiedy mialam dokladnie, bo podobny ból był w niedzielę taki jak w piątek, a wg kalendarza powinnam mieć właśnie w niedziele. Jeszcze tyle czasu do testowania... oszaleje
pannadarianna
Ale nie pamietam tak stałego bólu jajników od dawna, naprawdę. Dlatego jestem zszokowana no i to bieganie do toalety...
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja też oszaleję już jestem na skraju szaleństwaU mnie do @ jeszcze 11 dni. Test owu pozytywny 25.11, ból jajnika mega piekący 26.11, 28.11 znowu bóle jajnika na lewo i prawo na zmianę. Wczoraj ból podbrzusza i prawy jajnik, dzisiaj lewy. Nie wiem kiedy mialam dokladnie, bo podobny ból był w niedzielę taki jak w piątek, a wg kalendarza powinnam mieć właśnie w niedziele. Jeszcze tyle czasu do testowania... oszaleje
Weronik@29
A to dopiero pierwsze podejścieJa też oszaleję już jestem na skraju szaleństwa
U
użytkowniczka Co
Gość
Ja jestem takim przypadkiem W ciąży z synem wyszedł mi tak. 4 albo 5 dni przed miesiączka, 8 dni po owulacji z wieczornego moczu. Ja mam okres 12/13dni po owulacji zwykle.Ej to ja mam z dupy pytanie, na miarę tych różnych dziwnych wątków tu na forum, ale ... kiedy najwcześniej może wyjść test? W sensie ile dpo? Niby 6 + 48h to ledwie 8dpo ale w ogóle zna ktoś taki przypadek?
Weronik@29
U mnie też Sahara ja sie pytam gdzie te testy ?No właśnie o to chodzi, zeby nie ta suchość w życiu do głowy by mi nie przeszło a już miałam wybrany Olej z wiesiołka zeby łykać. Teraz siedzę i się zastanawiam jak to będzie, umowa o pracę kończy mi się w sierpniu, więc też będzie ciekawie
Trzymam kciuki za dwie kreseczkiU mnie też Sahara ja sie pytam gdzie te testy ?
pannadarianna
ja już bym do apteki leciała stacjonarnieU mnie też Sahara ja sie pytam gdzie te testy ?
reklama
Ja chyba też hahaja już bym do apteki leciała stacjonarnie
Podziel się: