reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
U mnie do @ jeszcze 11 dni. Test owu pozytywny 25.11, ból jajnika mega piekący 26.11, 28.11 znowu bóle jajnika na lewo i prawo na zmianę. Wczoraj ból podbrzusza i prawy jajnik, dzisiaj lewy. Nie wiem kiedy mialam dokladnie, bo podobny ból był w niedzielę taki jak w piątek, a wg kalendarza powinnam mieć właśnie w niedziele. Jeszcze tyle czasu do testowania... oszaleje

U mnie do @ jeszcze 11 dni. Test owu pozytywny 25.11, ból jajnika mega piekący 26.11, 28.11 znowu bóle jajnika na lewo i prawo na zmianę. Wczoraj ból podbrzusza i prawy jajnik, dzisiaj lewy. Nie wiem kiedy mialam dokladnie, bo podobny ból był w niedzielę taki jak w piątek, a wg kalendarza powinnam mieć właśnie w niedziele. Jeszcze tyle czasu do testowania... oszaleje
Ja też oszaleję 😂😂😂 już jestem na skraju szaleństwa 😆

Ej to ja mam z dupy pytanie, na miarę tych różnych dziwnych wątków tu na forum, ale ... kiedy najwcześniej może wyjść test? W sensie ile dpo? Niby 6 + 48h to ledwie 8dpo ale w ogóle zna ktoś taki przypadek?
Ja jestem takim przypadkiem😅 W ciąży z synem wyszedł mi tak. 4 albo 5 dni przed miesiączka, 8 dni po owulacji z wieczornego moczu. Ja mam okres 12/13dni po owulacji zwykle.

No właśnie o to chodzi, zeby nie ta suchość w życiu do głowy by mi nie przeszło 😊 a już miałam wybrany Olej z wiesiołka zeby łykać. Teraz siedzę i się zastanawiam jak to będzie, umowa o pracę kończy mi się w sierpniu, więc też będzie ciekawie
U mnie też Sahara 🤔🤔🤔ja sie pytam gdzie te testy 🤯🤯🤯😡 ?

reklama
Do góry