reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
U mnie do @ jeszcze 11 dni. Test owu pozytywny 25.11, ból jajnika mega piekący 26.11, 28.11 znowu bóle jajnika na lewo i prawo na zmianę. Wczoraj ból podbrzusza i prawy jajnik, dzisiaj lewy. Nie wiem kiedy mialam dokladnie, bo podobny ból był w niedzielę taki jak w piątek, a wg kalendarza powinnam mieć właśnie w niedziele. Jeszcze tyle czasu do testowania... oszaleje

U mnie do @ jeszcze 11 dni. Test owu pozytywny 25.11, ból jajnika mega piekący 26.11, 28.11 znowu bóle jajnika na lewo i prawo na zmianę. Wczoraj ból podbrzusza i prawy jajnik, dzisiaj lewy. Nie wiem kiedy mialam dokladnie, bo podobny ból był w niedzielę taki jak w piątek, a wg kalendarza powinnam mieć właśnie w niedziele. Jeszcze tyle czasu do testowania... oszaleje
Ja też oszaleję 😂😂😂 już jestem na skraju szaleństwa 😆

Ej to ja mam z dupy pytanie, na miarę tych różnych dziwnych wątków tu na forum, ale ... kiedy najwcześniej może wyjść test? W sensie ile dpo? Niby 6 + 48h to ledwie 8dpo ale w ogóle zna ktoś taki przypadek?
Ja jestem takim przypadkiem😅 W ciąży z synem wyszedł mi tak. 4 albo 5 dni przed miesiączka, 8 dni po owulacji z wieczornego moczu. Ja mam okres 12/13dni po owulacji zwykle.

No właśnie o to chodzi, zeby nie ta suchość w życiu do głowy by mi nie przeszło 😊 a już miałam wybrany Olej z wiesiołka zeby łykać. Teraz siedzę i się zastanawiam jak to będzie, umowa o pracę kończy mi się w sierpniu, więc też będzie ciekawie
U mnie też Sahara 🤔🤔🤔ja sie pytam gdzie te testy 🤯🤯🤯😡 ?

reklama
Do góry