L
Lebkuchen_mum
Gość
Przy jakiej becie ten cien?To był cień cienia ale jednak był Zobacz załącznik 1341720
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przy jakiej becie ten cien?To był cień cienia ale jednak był Zobacz załącznik 1341720
6,13ng (test o 6 rano a beta o 10)Przy jakiej becie ten cien?
a mnie zaczęły bolec sutki. Dotknąć się nie mogę. A jak stary próbował to aż krzyknęłam. Nie spodziewałam się tak szybko, do miesiączki jeszcze 13 dniAle mnie meeega piersi bolą. Mam nadzieję, że to dobry zwiastun zwykle mnie bolą po owulacji ale chyba nie aż tak. Biorę bryophyllum, które wspomaga implantację i pobudza wydzielanie progesteronu. To lek homeopatyczny ale bardzo polecany więc zobaczymy. Ogólnie po owulacji progesteron mam bardzo dobry ale naturalnego wspomagania nigdy za wiele skoro pomaga w implantacji to czekam tylko na efekt
A te pecherzyki dojrzewają i pękają czy tylko dojrzewają? Ja tez mam PCOS i w ostatnim (zarazem pierwszym jako tako monitorowanym) cyklu długim bo prawie 100 dni, pęcherzyk dojrzewał pomiędzy 55 a 67 dniem cyklu ale nie pękł.
To ja pewniw mialam podobna bete jak mi wyszedl ten clearblue6,13ng (test o 6 rano a beta o 10)
U mnie jeszcze 9 dni12 dni*