reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Ale mnie meeega piersi bolą. Mam nadzieję, że to dobry zwiastun 😂😂😂 zwykle mnie bolą po owulacji ale chyba nie aż tak. Biorę bryophyllum, które wspomaga implantację i pobudza wydzielanie progesteronu. To lek homeopatyczny ale bardzo polecany więc zobaczymy. Ogólnie po owulacji progesteron mam bardzo dobry ale naturalnego wspomagania nigdy za wiele 😆 skoro pomaga w implantacji to czekam tylko na efekt 🤞

A moje testy dzisiaj nie doszły 😪😪😪jutro tabletka 😒😒😒😒brzuch mnie chwilami pobolewa jakbym miala okres dostać i mija. Piersi jako tako tylko jak dotknę nie są tak ciężkie jak zwykle ... oj chciałabym już w końcu ujrzeć te dwie kreseczki 😪😪😪

Ale mnie meeega piersi bolą. Mam nadzieję, że to dobry zwiastun 😂😂😂 zwykle mnie bolą po owulacji ale chyba nie aż tak. Biorę bryophyllum, które wspomaga implantację i pobudza wydzielanie progesteronu. To lek homeopatyczny ale bardzo polecany więc zobaczymy. Ogólnie po owulacji progesteron mam bardzo dobry ale naturalnego wspomagania nigdy za wiele 😆 skoro pomaga w implantacji to czekam tylko na efekt 🤞
a mnie zaczęły bolec sutki. Dotknąć się nie mogę. A jak stary próbował to aż krzyknęłam. Nie spodziewałam się tak szybko, do miesiączki jeszcze 13 dni😂🙈

A te pecherzyki dojrzewają i pękają czy tylko dojrzewają? Ja tez mam PCOS i w ostatnim (zarazem pierwszym jako tako monitorowanym) cyklu długim bo prawie 100 dni, pęcherzyk dojrzewał pomiędzy 55 a 67 dniem cyklu ale nie pękł.

Pękają - wszak, mam za sobą dwie udane, bezproblemowe ciąże.
Ale to ważne info, dzięki!
Lekarz jeszcze nie przesądził, że to na pewno nie PCOS tylko dalej do obserwacji.

reklama
Do góry