reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Hej dziewczyny ;) jakiś czas mnie tu nie było. Mam pytanie. Kończę drugie opakowanie Ovarinu. Wcześniej po ciąży w ogóle nie odczuwałam owulacji. Śluzu płodnego prawie nie było.
Wczoraj w trakcie owulacji aż zwijałam się z bólu. Trwało to koło 20 minut. Któraś też tak ma?
Ja miałam tak jeden raz. Co więcej spuchł mi okropnie brzuch i w miejscu gdzie bolał jajnik wyszło mi bardzo widoczne żyły. Wzięłam przeciwbólową i minęło ale po godzinie. Czemu tak sie stalo nie wiem. Byl to jeden jedyny raz chyba w lipcu jakos

reklama
Ja miałam tak jeden raz. Co więcej spuchł mi okropnie brzuch i w miejscu gdzie bolał jajnik wyszło mi bardzo widoczne żyły. Wzięłam przeciwbólową i minęło ale po godzinie. Czemu tak sie stalo nie wiem. Byl to jeden jedyny raz chyba w lipcu jakos
Ja nic takiego nie zauważył u siebie. Ból pojawiał się na kilkanaście, kilkadziesiąt sekund i przechodził, i za chwilę od nowa.

Hej dziewczyny ;) jakiś czas mnie tu nie było. Mam pytanie. Kończę drugie opakowanie Ovarinu. Wcześniej po ciąży w ogóle nie odczuwałam owulacji. Śluzu płodnego prawie nie było.
Wczoraj w trakcie owulacji aż zwijałam się z bólu. Trwało to koło 20 minut. Któraś też tak ma?
Ja miałam tak w sierpniu...okropny bol jajnika nie mogłam normalnie chodzić tak mnie rwało przez dwa dni...

U mnie tak z tydzień przed okresem najpierw mnie boli głowa przez 2 -3 dni. Okropne cmienie nie pomaga mi żadna tabletka. Kiedyś np nie mogłam spać przez kilka nocy. Później mam uderzenia gorąca, wkurza mnie wszytsko i płacze bez powodu. Ale to wszystko zależy od miesiąca nie w każdym tak mam.
U mnie różnie, jak wiatr zawieje, czasem dwa tyg przed a czasem kilka dni. Teraz np jestem 3 Dni po okresie a mam nerwy większe niż przed i w trakcie i płaczliwa jestemu

Masakra u nas od poniedzialku lockdown znowu i zamykaja gastrinomie. Mój kucharz. Bedzie miał odcięte 15% pensji albo go zwolnią. I tak lokal zamykaja bo nie maja zysków przez covid ale od 18.12 dopiero. Od stycznia ma nowa prace a tak jak teraz go zwolnia to lipa straszne. Jedno dobre w tym lockdownie. Tak spłodziliśmy syna...to chyba kolejny znak 🤣 będę mogła to wykorzystać. Mój tak do mnie w nocy "wymęczyłaś mi tego ku**sa i mnie teraz boli" 🤣🤣🤣🤣🤣

reklama
U mnie w żaden sposób nie wpłynął ani na śluz ani odczuwanie owulki - dalej zero objawow

Do góry