reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
to co musimy. Czyli o której będziesz po pracy i takie tam...ja pół nocy dzisiaj nie spalam przez to, on tez sie kręcił ale nie mogę ulec tym razem i nie zacznę bo on na to czeka.
Mój tez się nie odzywał ale ja mu powiedziałam, ze rozumiem ze ja potrzebuje go w takich sytuacjach a on potrzebuje pobyć sam. No i w sumie tyle.. i jakoś potem było dobrze wszystko. Zobaczymy w czwartek po lekarzu.
Wiem, ze to meczy jak się pierwszym zawsze zaczyna rozmowę ale z drugiej strony będzie Cię to gryzło cały czas..

Wydaje mi sie że to progesteron robi 😊 ale nie mam potwierdzenia bo nie mam jak sprawdzić 🤬
no ja jeszcze właśnie miała proga od 16 - 25 dc i tez na to zwalam i teraz będę pytać gina czy mogę sobie zrobić z miesiąc przerwy bo czułam się beznadziejnie. Mialam wrażenie ze wszystko się zatrzymało. I ciągle mialam wrażenie ze juz jest @ a ona sobie przyszla po 32 dniach...

Mój tez się nie odzywał ale ja mu powiedziałam, ze rozumiem ze ja potrzebuje go w takich sytuacjach a on potrzebuje pobyć sam. No i w sumie tyle.. i jakoś potem było dobrze wszystko. Zobaczymy w czwartek po lekarzu.
Wiem, ze to meczy jak się pierwszym zawsze zaczyna rozmowę ale z drugiej strony będzie Cię to gryzło cały czas..
tak, ale chciałabym żeby w końcu wyszedł z tą inicjatywa on...a on sie nauczył ze i tak zawsze ulegnę i zacznę i tak jak mówisz później jest już z górki.
Takich relacji nie mieliśmy nigdy jakie są teraz. Wszystko sie popsulo rok temu po stracie...

u nas zawsze po lekarzu jest punkt zaczepienia więc wolałabym aby przemówił do mnie wcześniej niz w czwartek bo jeśli nie to chyba mu nie powiem co u lekarza albo ze w ogóle mam wizytę...
Ja rozumiem że go to przytłacza że znowu nie wyszło ale po mnie to nie spływa, ale co mam zrobić na czas @ mam sie zamknąć w pokoju i przesiedzieć tydzień...No nie życie sie nie zatrzymuje i trzeba iść do przodu...

Ja wlasnie wróciłam od gina i owulacja była w weekend z prawego jajnika na którym jak do tej pory na monitoringu nie było nic, jestem na maksa zdziwiona, nie wiem co mam myśleć, ten cykl jest dziwny, zapisałam się na jutro do innego żeby potwierdzić czy on ten widzi to ciałko żółte… od dzisiaj biorę progesteron wiec testowanie jakoś w okolicy 25/26 marca 😂 ogólnie śmieszy mnie ta cała sytuacja w tym cyklu wiec wraz ze słońcem za oknem buzia mi się ciagle cieszy 😎

oby taki szczęśliwy był do samego końca i z niespodzianka 😉
U mnie z kolei przez ostatnie 3 ciągle jest właśnie z prawego a ja non stop czuje jak boli mnie lewy jajnik I tez się zastanawiam czy to na pewno tak jest..

Cześć robiłam dziś badania 3dc co sądzicie ?

Załączniki

• 9055BF2F-A609-4149-A058-60DD2E418300.jpeg
    9055BF2F-A609-4149-A058-60DD2E418300.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 75
oby taki szczęśliwy był do samego końca i z niespodzianka 😉
U mnie z kolei przez ostatnie 3 ciągle jest właśnie z prawego a ja non stop czuje jak boli mnie lewy jajnik I tez się zastanawiam czy to na pewno tak jest..
Ja już dzisiaj na prawdę, pomyślałam ze organizm ludzki jest tak zaskakujący ze nie da się mieć wszystkiego pod kontrola 😅😈

reklama
Do góry