reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 35+

Mąż tak się uparł na tą wizytę ze szok. Powiedział że wszystko wytrzyma i nie wstydzi się niczego . Wcześniej był przeciwny chodzeniu do lekarza ale chyba wreszcie dotarło do niego ze to ostatnia szansa i nie da się inaczej

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hej Dziewczyny, to i ja dołączę: Magda, 40 lat, Wrocław, staram się o 3 dziecko, 2 cykl starań. Dzisiaj przyszła @, więc to pierwszy dzień cyklu; Hashimoto;

Ostatnia edycja:
Lekarza na którego myślę że mnie nie stać . Nie takiego czegoś spodziewałam się po tym lekarzu . Ja już jestem mocno zmęczona , staram się 2 lata i 5 miesięcy :(

Może poczytaj sobie o diecie dr. Dąbrowskiej. Znam osobiście osobę, której ta dieta pomogła w pozbyyciu się endometriozy i udrożnieniu jajowodów - i zaszła w ciążę, choć wcześniej było to niemożliwe. Nie zaszkodzi spróbować.

W czerwcu skończyłam 35 lat. Powiem Ci że jeszcze nie znalazłam takiego , który coś by powiedział. Ten ostatni rozłożył ręce . Ja sama wiem że nie jest dobrze .
AMH 0,78
FSH 12
Estradiol 38
Tsh obecnie 2,5 ale Hashimoto

To i ja się zwierzę:
TSH 2,75 i Hashimoto
FSH 4,34
Estradiol 220,7
LH 9,7
Prolaktyna 12,36
(wszystkie powyższe robione w 14/15 dc)
oraz progesteron w 22 dc = 12,97

Dzień dobry !

Mikaduchna witaj , jak wejdę na kompa to dopiszę Cię do listy . Jakie piękne masz Fsh , marzenie , moje i wiele za duże . Ja jestem na diecie bezglutenu i laktozy , dieta tarczyca na zbicie przeciwciał. Spadły z 2000 na 1500 i moja waga spadła o 8 kg .

Miłego dnia, pozdrawiam

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry