reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 35+

U mnie koniec biadolenia. Działania wojenne rozpoczynam :)

Hej

I bardzi divrze niestety jestesmy jedna z wielu mozna powiedziec ze mamy w tym problem (tzn pary)..
Nalezy zrobic wszustko co w mocy a dopiero kiedy JuZ sil brak i rezultaty zle(wyniki kobiet i mezszczynzn), to jest smutek;//, Ale ty ania jeszxze droga przed wami otwarta przeciez,a co maz na te wojne ,bo do tanca trzeba dwojga

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej

I bardzi divrze niestety jestesmy jedna z wielu mozna powiedziec ze mamy w tym problem (tzn pary)..
Nalezy zrobic wszustko co w mocy a dopiero kiedy JuZ sil brak i rezultaty zle(wyniki kobiet i mezszczynzn), to jest smutek;//, Ale ty ania jeszxze droga przed wami otwarta przeciez,a co maz na te wojne ,bo do tanca trzeba dwojga

Jest za :D

Już wszystko zaplanowane na przyszły tydzień. We wtorek ja mam usg kontrolne, przy okazji to 15 dc więc zobaczymy co w trawie piszczy ;) W czwartek androlog. Trochę koszt mnie przeraża, ale trudno. Prezentów na święta nie będzie i trudno. Musimy skonsultować wyniki z lekarzem a nie gdybać :)
Ciekawe co przyniesie nam przyszły tydzień...

Już wszystko zaplanowane na przyszły tydzień. We wtorek ja mam usg kontrolne, przy okazji to 15 dc więc zobaczymy co w trawie piszczy ;) W czwartek androlog. Trochę koszt mnie przeraża, ale trudno. Prezentów na święta nie będzie i trudno. Musimy skonsultować wyniki z lekarzem a nie gdybać :)
Ciekawe co przyniesie nam przyszły tydzień...

Bardzo Sue ciesze !!!
Niestety Polska jest takim krajem gdzie te badania nie sa gratis a powinny!!!!

TrzymAm kciyki i do boju;)

@Peugotka co tam u Ciebie? Jak dzidziuś? Jaka płeć ?
U mnie sie udało za drugim cyklem, jestem w 5tc [emoji16]

w57v9jcgd4r5d7vu.png

Leleeth super!!!! Szczesciara podpowiedz ile maszlat i to pierwsze baby ? Czyli szybko wam poszlo bo mi 3 lata ha ha
Coreczka Nicole Joanna bedzue ,jestesmy w trakcie zakupow a ona ma 25 tyg i 5 dni nie za dlugo 7 msc bedzie ,jskbten cxas leci !!!caly czas pracuje staram sie bo ok sie czuje Ale plecy JuZ daja znac mozliwe poprzez moj wzrost 184cm a przytylam 13 kg a gdzie koniec ciazy
08bae3641faa1dc60db929e2254b2c4d.jpg

Jak Robi sie sowaczek? Probowalam pare razy i nic ;///

Leleeth super!!!! Szczesciara podpowiedz ile maszlat i to pierwsze baby ? Czyli szybko wam poszlo bo mi 3 lata ha ha
Coreczka Nicole Joanna bedzue ,jestesmy w trakcie zakupow a ona ma 25 tyg i 5 dni nie za dlugo 7 msc bedzie ,jskbten cxas leci !!!caly czas pracuje staram sie bo ok sie czuje Ale plecy JuZ daja znac mozliwe poprzez moj wzrost 184cm a przytylam 13 kg a gdzie koniec ciazy
08bae3641faa1dc60db929e2254b2c4d.jpg

Jak Robi sie sowaczek? Probowalam pare razy i nic ;///

Ale masz cudny brzusio :)
U mnie wszystko do duuu...y

Aniu !!!!! Cierpliwosc popatrz mnie 37 lat i Po raz pierwszy mama bede Po 3 latach prob ,psychicznie to padam i wciaz nie wierze ze jestem w ciazy
Z daje wie ze masz aniu coreczke JuZ nue pamietam bo moj mozg dzidzi bierze ,trzymam kciyki za ciebie

reklama
Do góry