reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 35+

Ja staram sie drugi cykl, powiem Wam, że byłam pewna że jestem w ciąży a tu lipa. Teraz z chłodniejszą głowa do tego podchodzę. Pół roku sobie daje i jeśli nie będzie rezultatu to idę do lekarza po konkrety. Bo niestety czas nas mocno ogranicza. Jednak wierze, że wkrótce będziemy spotykać się na wątkach brzuszkowych

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja staram sie drugi cykl, powiem Wam, że byłam pewna że jestem w ciąży a tu lipa. Teraz z chłodniejszą głowa do tego podchodzę. Pół roku sobie daje i jeśli nie będzie rezultatu to idę do lekarza po konkrety. Bo niestety czas nas mocno ogranicza. Jednak wierze, że wkrótce będziemy spotykać się na wątkach brzuszkowych

Moge zapytac o wiek wasze tzn najwazniejszy jest twoj bo plemniki jesli ok to nawet facet 70 lenti moze byc ojcem [emoji28][emoji28][emoji28]

Czyli staracie sie drugi cykl dopiero? Tak na serio?
Czyki rzadnych badan jeszcze nic a nic ?

Mam 37 lat, to będzie nasza czwarta ciąża. Wydawało się mi, że będzie łatwiej. Ale nie tracę nadziei.
Mąż ma 39lat.
U mnie w sumie wszystko jest Ok i nie powinno byc kłopotów, skoro dwa lata temu bez problemu zaszłam w ciąże , ale faktem jest, że nie starałam sie za bardzo. Boje się, że u mnie zaważy czynnik psychiczny, bo tak bardzo chcę! No ale zobaczymy,
Cykle mam mega regularne, owu, jest zawsze o jednej porze, śluz jest, objawy są, ten cykl to w sumie pierwszy gdzie kontroluje. Wcześniej dzień przed było przytulanko.

Witam serdecznie... W grupie staraczek po stracie odpisywałam już swoją historię...
Ale w wielkim skrócie. Synka urodziłam kiedy miałam 30 lat. Dwa lata później urodziłam córeczkę. Później okazało się że choruję na nadczynność tarczy. długie lata leczyłam się dużymi dawkami hormonów, więc o dzieciątku nie było mowy. Dwa lata temu moja endokrynolog dała nam zielone światło. W lipcu zobaczyłam upragnione dwie kreski na teście. Radosciom nie było końca... Niestety...
W 14 tygodniu dowiedziałam się że serduszko mojego maleństwa przestało bić
Witaj :)

Mam 37 lat, to będzie nasza czwarta ciąża. Wydawało się mi, że będzie łatwiej. Ale nie tracę nadziei.
Mąż ma 39lat.
U mnie w sumie wszystko jest Ok i nie powinno byc kłopotów, skoro dwa lata temu bez problemu zaszłam w ciąże , ale faktem jest, że nie starałam sie za bardzo. Boje się, że u mnie zaważy czynnik psychiczny, bo tak bardzo chcę! No ale zobaczymy,
Cykle mam mega regularne, owu, jest zawsze o jednej porze, śluz jest, objawy są, ten cykl to w sumie pierwszy gdzie kontroluje. Wcześniej dzień przed było przytulanko.

Ty szczesciaro ha ha
Sadze ze sczniesz skoro nigdy problemow nue bylo I masz ovulke

Ty szczesciaro ha ha
Sadze ze sczniesz skoro nigdy problemow nue bylo I masz ovulke

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTEj

Ja wcześnie zaczęłam, najstarszego urodziłam mając 18lat, drugiego 23, i potem cisza, mimo braku zabezpieczenia, dopiero po adopcji odblokowałam sie i urodziłam kolejnego synka, teraz chciałabym jeszcze raz zajść w ciąże dlatego zaczynam starania. Jak mówię u mnie problemem jest psyche [emoji12]

U mnie dzisiaj 6dc, drugi dzień Clo. No to zaczynamy... Nie robię sobie nadziei, ale nie potrafię odpuścić, zrezygnować, poddać się... :(

A ja sie pochwale moge???
Po 3" latach oto ona
47e3d1bf33a89cd6c5f869517f4dbdb6.jpg

reklama
Leeleth zajdziesz skoro tylko psychika !!! Daje slowo,Ja rok nie liczylam ovu ani temp ani nic ,wakacje cieplo kraje kolacjr mi nic nie pomogly ..... Ale to chyba moj wiek pozno zaczelam starania.....
Ania[emoji110]

Do góry