reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 35+

Daj mi te nadzieje;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nawet nie wiesz jak bardzo tego chcę...
W zeszłym tygodniu moja przyjaciółka, która jest 2 miesiące ode mnie młodsza urodziła w 8 miesiącu synka. Jest cudowny. Maleństwo ale to cud natury :)
Ostro działmy. Dziś mój zrobił badania nasienia, ja byłam u dietetyka, skierowanie na hormony już mam :D

reklama
Aniu wiem jak bardzo chcesz bo ja jestem Po ivf ....
Tak bardzo chcialam za wszelka cene JuZ ze marudzilam mezowi i kusilam,to nie latwa decyzja wspolna o ivf

Wiem ze mozna urodzic naruralnie w naszym wieku tylko zapewne tak jak I pisze medycyna ze trudniej....
Trzymam kciuki

reklama
Aniu wierze !!!
Dwa lata temu tez dla nas byl wyrok bo mowili hormony ok I maz tez Ale wiek nasz wtedy 34;))) kwalofikacja do ivf ;(, wiec czekalisny jeszxze Nast dwa lata Ale JuZ w tym roku dosc i w lipcu jak JuZ wiesz byl waszym dzuen podanie naszych zarodkow
Oczywiscie ivf nie w pl bo kolosalne cena wiem o tym ludzie zadluzaja Sue aby ivf wykonac,chyva JuZ tez pisalam ja za free (Uk)
Trzymam caly czas kciuki

Do góry