reklama
kacha10
Fanka BB :)
Magda ja tak miałam zanim zaciazylam pierwszy raz.Co miesiąc wydawało mi się ze jestem w ciąży.Po roku bezowocnych starań już taka pewna nie byłam.B.się dolowalam ze nie wychodzi.Teraz zkolei mam przeczucia ze nic z tego.Myślę ze przyczyną tego może być moje pierwsze 1,5roczne staranie.Moja mama też o każdą ciążę musiała się starać ponad rok.Więc co miesiąc wmawiam sobie ze nic z tego,że przynajmniej rok musi minąć.Wiem ze psychika może duzo.Wcześniej mnie blokowala ze bardzo chciałam zaciazyc a teraz może też, tylko z powodu negatywnego nastawienia.
Joanka85
Maciejkowa Mama
Cześć, wybaczcie nieobecność.
Ja miałam wielką nadzieję, że w tym cyklu już się uda, niestety No nic, za 3 dni koniec @ i staramy się dalej
Ja miałam wielką nadzieję, że w tym cyklu już się uda, niestety No nic, za 3 dni koniec @ i staramy się dalej
Joanka tak przykro. Ale może teraz się uda.
Yesenia, Iwona, airfix, kacha i reszta gdzie jesteście?
Ja zaczęłam urlop. I już do pracy nie wracam. Szef najpierw mówił ze może uda się coś zmienić z godz pracy ale niestety.
Yesenia, Iwona, airfix, kacha i reszta gdzie jesteście?
Ja zaczęłam urlop. I już do pracy nie wracam. Szef najpierw mówił ze może uda się coś zmienić z godz pracy ale niestety.
ania_g21 - Jestem kochana. Sama zauważyłam, że tu ostatnio u nas coś cicho - czyżby wszystkie na wakacjach przebywały?
Chciałam się pochwalić, że byłam na kolejnym usg i mała fasolka urosła z 2 do 17 mm i serduszko pięknie bije. Wszystko jest Ok i ja dobrze się czuję. Jedynie co mnie denerwuje to straszliwy apetyt.Dosłownie jadłabym co 5 min. Ograniczam się, ale jak czuję ssanie w dołku to zaraz robi mi się niedobrze. Czy Wy kochane macie na to jakiś sposób? Pozdrawiam serdecznie!
Chciałam się pochwalić, że byłam na kolejnym usg i mała fasolka urosła z 2 do 17 mm i serduszko pięknie bije. Wszystko jest Ok i ja dobrze się czuję. Jedynie co mnie denerwuje to straszliwy apetyt.Dosłownie jadłabym co 5 min. Ograniczam się, ale jak czuję ssanie w dołku to zaraz robi mi się niedobrze. Czy Wy kochane macie na to jakiś sposób? Pozdrawiam serdecznie!
kacha10
Fanka BB :)
ania a jednak zrezygnowałaś z pracy.Fajnie, że możesz sobie pozwolić na taki manewr.Poświęcisz czas dziecku, domu no i więcej sił na staranka będzie.:-) Ja od piątku do 31 sierpnia mam urlop, pogoda ma się zepsuć, nigdzie już nie wyjeżdżamy, będę regenerować siły z synkiem przed następnym przedszkolem.Bo mały rok temu poszedł do przedszkola niepublicznego jako 2,5 latek i te przedszkole kupę nerwów mnie kosztowało i psycholog też stwierdziła, że nie ma co tam dziecka posyłać bo jej się wiele rzeczy tam nie podobało i w tym roku rekrutowaliśmy się już elektronicznie do publicznego, dostał się tam gdzie chcieliśmy no i od września start.U mnie ze staranek chyba też nici bo już robię się nerwowa a tak miałam miesiąc temu, że już tydz. przed terminem @ we mnie się gotowało.
Joanka przykro,że się nie udało. Ale trzeba próbować dalej.Długo już się starasz?
Joanka przykro,że się nie udało. Ale trzeba próbować dalej.Długo już się starasz?
reklama
Witam staraczki 30+ i dołączam do grona
Skończę we wrześniu 33 lata i obecnie rozpoczęliśmy starania o drugiego bobaska. Na razie drugi cykl, a pierwszy dość intensywny, no ale wiadomo - tak szybko to nawet nie licze, że się uda (choć nie powiem, mam nadzieję!).
Jestem trochę przerażona jak widzę ile osób i jak długo stara się o drugie dzieckoMówi się wszędzie, że drugie łatwiej, ale wychodiz na to, że jednak to tylko gadanie... ? Trochę się zeschizowałam. Bo liczyłam po cichu, że 3-4 cykle i musi się udać.
Skończę we wrześniu 33 lata i obecnie rozpoczęliśmy starania o drugiego bobaska. Na razie drugi cykl, a pierwszy dość intensywny, no ale wiadomo - tak szybko to nawet nie licze, że się uda (choć nie powiem, mam nadzieję!).
Jestem trochę przerażona jak widzę ile osób i jak długo stara się o drugie dzieckoMówi się wszędzie, że drugie łatwiej, ale wychodiz na to, że jednak to tylko gadanie... ? Trochę się zeschizowałam. Bo liczyłam po cichu, że 3-4 cykle i musi się udać.