reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 30+

Iwonka Super ze dzidzia sie ślicznie rozwija; ) a to najważniejsze

Ania_g21 Jestem,jestem Ale tak mam głowę teraz nabita budowa bo ciągle problemy,rzeczy które się zalatwia tygodniami ktoś chce żeby były w godzinę pozwolenia. Wysiadam. U mnie nic raczej nie będzie bo nie ma śladu cienia na testach 10ml/u a mam 10dpo. A mdłości,gorączkę i złe samopoczucie już wiem na co zwalic-jakaś wirusowka chyba bo mąż dziś wstał taki sam i od rana wymioty i mdlosci-no chyba ze chłop mój jest w ciąży hmmm

reklama
Iwona bardzo się ciesze ze maleństwo rośnie. Juz teraz wszystko się ulozy.
Airfix może jeszcze za wcześnie bo z ta owu miałaś przeboje? Może była później?

A ja dałam m cynk kiedy najlepiej byłoby gdyby przyjechał ;]
Pokosilam trochę i paliwo w kosiarce mi się skończyła.

Ania Owulacje miałam w nocy z 17/18dc innej możliwości nie ma. Temperatura też na to wskazuje,a ovudriend wyznaczył na 18dc. To juz bylo drugie podejscie i zaraz Duphaston wzielam . Dziś wypada 10dpo i ostatnia tabl Duphastonu,zobaczę jutro rano ale nie ludze się bo bol @ mam od dwóch dni już. Co już będzie :) Staramy się dalej, są kolejne cykle . Uda się nam zobaczysz

Airfix - ja zorientowałam się, że byłam w ciąży właśnie po bólu jak na @, bo trzy dni mnie już trzymało, a na @ zawsze 1 dzień i dostaję. No i drugi obaw bolące piersi - ze schodów schodząc musiałam je trzymać, a miałam wtedy takie ledwo A. Ból "menstruacyjny" w przypadku ciąży występuje na samym początku, bo macica się rozciąga i przygotowuje niby... więc nadzieja ciagle jest!!!

Apostrofa A to ze nadzieja jest to wiem ;) tylko Duphaston muszę odstawic jutro i trochę w kropce jestem. Mnie wczoraj bardzo brzuch bolał aż czułam w palcach u stopy,ale to też można wina tej wirusowki.

Apostrofa masz racje ja tez wypatrywalam @ i bylam pewna ze juz zaraz dostane bo tak brzuch bolal. A @ nie bylo bo coreczka siedziala w brzuszku.:happy:

Teraz jestem taka nerwowa caly cykl, wszystko mnie wkurza, jak na bombie. W brzuchu teraz sie wywraca jakbym byla glodna.

A tak sie denerwuje jak nawet mysle ze mam zrobic test...

magda - a kiedy powinnaś @ dostać? U mnie ten ostatni cykl tak wyglądał, niemalże. Czekałam na ten @ i miałam wrażenie, że wszystkie objawy ciąży mam! :confused2: A @ przyszedł.
Ile ma Twoja córeczka?

Ja też @ 21 sierpnia mam dostać bo mam drugą fazę ok 11-12 dni. Co już będzie, 4 lata się staramy to kolejny miesiąc już nie robi różnicy ;) Ja mam synka 6,5roku. Przepraszam ze tak haotycznie pisze ale z telefonu. Dziewczyny trzymam kciuki za Was &&&&&&&

reklama
no i tak, moja pewność zamieniła się w zupełną niepewność (z reszta jak za każdym razem:zawstydzona/y:)
Brzuch mnie boli ale już tak bardzo na @. Wyskoczył mi wielki pryszczol-wulkan koło nosa. Zbliża się 21 i chyba nie tylko to się zbliża :confused2:

Do góry