Gloria ta beta pierwsza może wyszła wysoka bo było dwa zarodki lub więcej, jeden mógł się przestać rozwijać i został jeden-stąd niższa beta. Trzymam kciuki bardzo mocno żeby było wszystko dobrze! Żeby chociaż za parę tygodni jedno serduszko zabiło.
reklama
kacha10
Fanka BB :)
Manabu my mieliśmy podobnie na wczasach w czerwcu.W pokoju z nami synek 3,5l.Spał z nami w łóżku mimo że miał dostawke (chociaż w domu też śpi z nami),zasypial z nami,nigdy wcześniej.Jak mieliśmy ochotę i dni płodne to nic z tego.Jeszcze była szansa ze jak wrócimy do domu ale ostatniego dnia tak się spieklismy na słońcu ,ze byliśmy cali obolali i dalej nic z tego.
Dzień dobry!
Witam nowe koleżanki :-)
Manbu wpisałam Cię na listę
Gloria czekamy na dobre wiadomości
Kochane, ja odpoczywam i nawet nie chce mi się myśleć że już jutro wracam i w poniedziałek do pracy :-( Nie chce mi się myśleć o ewentualnych staraniach , ale tu w sanatorium naoglądałam się różnych ludzkich problemów i dziękuję Bogu za to że mam synka i nie jest z nim jeszcze tak źle
Życzę Wam miłego dnia U nas dziś festyn
Witam nowe koleżanki :-)
Manbu wpisałam Cię na listę
Gloria czekamy na dobre wiadomości
Kochane, ja odpoczywam i nawet nie chce mi się myśleć że już jutro wracam i w poniedziałek do pracy :-( Nie chce mi się myśleć o ewentualnych staraniach , ale tu w sanatorium naoglądałam się różnych ludzkich problemów i dziękuję Bogu za to że mam synka i nie jest z nim jeszcze tak źle
Życzę Wam miłego dnia U nas dziś festyn
Neta81
Fanka BB :)
Manabu, Kacha my teraz na wczasach. Pokoj mamy z synem, prawie 10- latkiem, w pokoju obok tuz za sciana moi rodzice. Takze jak dni plodne beda to nic z tego w tym cyklu niestety.
Dzis pogoda taka sobie, wczoraj poplazowalismy, po poludniu w Gdyni bylismy. Dziś też pewnie do Trójmiasta pojedziemy.
Pozdrawiam Was wszystkie
Dzis pogoda taka sobie, wczoraj poplazowalismy, po poludniu w Gdyni bylismy. Dziś też pewnie do Trójmiasta pojedziemy.
Pozdrawiam Was wszystkie
ania_g_21 Nie przejmuje się, bo założyłam że w cyklu staraniowym nie będe się denerwować, bo ponoć pod wpływem stresu przeciwciała antyfosfolipidowe się podnoszą- a ja chce ich mieć jak najmniej Co by się udało doczekac do wizyty. Ale nie lubie jak ktoś zabrania komuś spełniać , a przynajmniej próbować spełnić swojego marzenia.
manabu Tych tych tesciów za ścianą można przezyć jeszcze A może coś się uda jak synek uśnie? Na wczasach dzieci szybko i mocno usypiaja, a Wy starajcie się zachowywać cicho
Yesenia Odpoczywaj ile możesz, a potem się bierzemy za starania ze zdwojoną siłą
Neta Tobie równiez życzę udanego wypoczynku
manabu Tych tych tesciów za ścianą można przezyć jeszcze A może coś się uda jak synek uśnie? Na wczasach dzieci szybko i mocno usypiaja, a Wy starajcie się zachowywać cicho
Yesenia Odpoczywaj ile możesz, a potem się bierzemy za starania ze zdwojoną siłą
Neta Tobie równiez życzę udanego wypoczynku
reklama
Witam! Jaki żal że już dziś koniec :-( i powrót do tej szarej rzeczywistości . Dziś wstałam z mega bólem tam na dole, nie mogłam się przez jakiś czas ruszyć , cały czas tak mnie coś kuło tam w środku :-( A dziś 11 dzień po owu i 10 po Pregnylu więc za wcześnie na testowanie , nie mogę się doczekać środy, oby nie przyszła wcześniej wredna @
Kacha testowałaś??????
Kacha testowałaś??????