to sie wszystko rozciaga wiec wieszPocieszające. Ale i tak pójdę sprawdzić czy jest ok wszystko. Może mi coś przepisze, albo powie, że jest ok i to nic takiego.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
madzialenka3009
Fanka BB :)
za tydzien zeby bylo juz cos widac
madzialenka3009
trzymajcie kciuki by bylo wszystko dobrze, kolejnej straty nie przezyje
madzialenka3009
jedna, w marcu dwa lata temu mialam zabieg, na 29 wrzesnia mialam termin, współczuje Ci, a wiadomo dlaczego stracilas te ciaze?Luxuorius Trzymamy, trzymamy. ile miałaś strat juz? Ja 6 :/ i chyba juz kolejnej tez nie udźwigne
Luxuorius Nie, nikt nie wie. Badania nic nie pokazywały, prócz teraz ze mam niewydolność ciałka żółtego .U mnie to sie dzieje na samym początku. Myśle ze u mnie jednak progesteron jest niski, i tarczyca daje sie we znaki, łącznie z hashimoto, do tego stres i wszystko na kupę daje takie efekty.
reklama
a masz jakiegos dobrego lekarza teraz?Luxuorius Nie, nikt nie wie. Badania nic nie pokazywały, prócz teraz ze mam niewydolność ciałka żółtego .U mnie to sie dzieje na samym początku. Myśle ze u mnie jednak progesteron jest niski, i tarczyca daje sie we znaki, łącznie z hashimoto, do tego stres i wszystko na kupę daje takie efekty.