Zazuu
Fanka BB :)
Kurde ale szybka akcja z tym kontem, któremu odpowiadasz
A co odpowiadam trollowi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde ale szybka akcja z tym kontem, któremu odpowiadasz
Nie wiem, ale wpis dodany niecałą godzinę temu i już gośćA co odpowiadam trollowi?
A to Twój pierwszy transfer? Czemu ivf? Napisz coś więcej o swojej drodze :-).Hej dziewczyny, jestem tu nowa, ale również staraczka, 23.11 mialam transfer zarodka, niestety kompletny brak objawow więc myśle, ze sie nie udało, testuję w piątek.
Cześć! Powiem Wam, że się jaram, czekam na okres i za tydzień i jeden dzień zgłoszenie do szpitala! Chyba jestem jedyną osobą, która jara się szpitalem i operacją
Tak to moj pierwszy transfer z KD , ja mam bardzo niskie amh, lekarz powiedzial, ze bez sensu robic stymulacje , szkoda kasy, mąz tez plemniki nie najlepsze , staralismy sie kilka lat o ciąze, nic nie wychodzilo, dopiero jak zrobilam badania i wyszlo fsh 17, amh 0,20 u męza kiepskie wyniki nasienia to pojechalismy do kliniki do Czech i tam zaproponowano nam Ak, uzyskalismy ogolnie 3 zarodki, transfer 1 mialam w srode, dzus 5 dpt i nic, zadnych objawowA to Twój pierwszy transfer? Czemu ivf? Napisz coś więcej o swojej drodze :-).
Jeśli to była 5 dniowa blastocysta to ciężko, żeby były jakieś objawy w momencie kiedy ona się dopiero zagnieżdża. Zrób betę za dwa dni, następną 9dpt i będzie wiadomo :-). Ale nie przekreślaj tego jeszcze :-).Tak to moj pierwszy transfer z KD , ja mam bardzo niskie amh, lekarz powiedzial, ze bez sensu robic stymulacje , szkoda kasy, mąz tez plemniki nie najlepsze , staralismy sie kilka lat o ciąze, nic nie wychodzilo, dopiero jak zrobilam badania i wyszlo fsh 17, amh 0,20 u męza kiepskie wyniki nasienia to pojechalismy do kliniki do Czech i tam zaproponowano nam Ak, uzyskalismy ogolnie 3 zarodki, transfer 1 mialam w srode, dzus 5 dpt i nic, zadnych objawow
ale testy owulacyjne nie są wiarygodne w 100%. W moim przypadku będą oszukiwać i wiem że nie mogę robić bo chorujeTo nie był właśnie 10dc,tylko 25dc. Na drugi dzień wystąpiła @.
Nie wiem,no moim zdaniem bez badań,a przede wszystkim bez testów owu lekarz nie może sobie stwierdzić że cykl jest bezowu.,tak po prostu na USG.