reklama
lady_in_blue
Fanka BB :)
To Ty masz do nas pretensje nie my do Ciebie i to Ty nam wklejasz screeny zaznaczając co Ci pasuje, mimo że nie doczytałaś wszystkiego co na tym screenie jest :-). Także nie wydaje mi się, żebyśmy my coś więcej musiały udowadniać :-).A czy ja muszę coś komuś udowadniać? Nie wydaje mi się...
Wysyłam dużo pozytywnej energii i życzę powodzenia w staraniachNo dziewczyny ... kobieta kobiecie... no jak tak można? No jak?
MyszkaMiki30
mam tyle pozytywnej energii w sobie, że więcej mi nie potrzeba ale dziękuję za to tobie życzę więcej empatii i mniej oceniania innychWysyłam dużo pozytywnej energii i życzę powodzenia w staraniach
Pretensje miała Pani, która zwróciła mi uwagęTo Ty masz do nas pretensje nie my do Ciebie i to Ty nam wklejasz screeny zaznaczając co Ci pasuje, mimo że nie doczytałaś wszystkiego co na tym screenie jest :-). Także nie wydaje mi się, żebyśmy my coś więcej musiały udowadniać :-).
Wysyłam dużo pozytywnej energii i życzę powodzenia w staraniach
Bibi89
Ajjj akurat nie potrzebuje Twoich życzeń ale bardzo doceniamWysyłam dużo pozytywnej energii i życzę powodzenia w staraniach
Empatii mi nie brakuje, zareczammam tyle pozytywnej energii w sobie, że więcej mi nie potrzeba ale dziękuję za to tobie życzę więcej empatii i mniej oceniania innych
MyszkaMiki30
jakoś tego nie widać..Empatii mi nie brakuje, zareczam
Zazuu
Empatii mi nie brakuje, zareczam
Polemizowałabym
reklama
Dziewczyny, zmieniając temat, czy któraś z Was miała do czynienia z jakimiś cud poradnikami, typu jak poprawić owulacje, itd, np.pani Agnieszki Grobelny? Jeśli tak, jakie są Wasze opinie?
U mnie z owulacja coś się popieprzyło zawsze miałam pęcherzyk, a teraz mimo stymulacji jakiś jeden mały, który jeszcze się rozdzielił na 3 i wygląda nijak a mieliśmy mieć drugie podejście do inseminacji załamałam się
U mnie z owulacja coś się popieprzyło zawsze miałam pęcherzyk, a teraz mimo stymulacji jakiś jeden mały, który jeszcze się rozdzielił na 3 i wygląda nijak a mieliśmy mieć drugie podejście do inseminacji załamałam się
Podziel się: