reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Ale już do niego dotarło czy jeszcze? 😅
Nie nakręca się ale już mówi ze mam brzuch i ze jestem gruba 🤣
Śmiałam się jak durna i przyjechałam do pracy 1,5h później niż zakładałam :)
Teraz będę odświeżać wyniki w systemie jak debil 🙈 staram się nie nakręcać on tez bo może z tego jeszcze nic nie być wie na chłodno, on bardziej niż ja a może to przerażenie 🤭
Powiem Wam ze z tego stresu jestem tak rozkojarzona ze niczego nie ogarniam 🫣

Dziewczyny zrobiłam dwa pinki bo taki miałam zestaw 10 i 20 czułość…
Oba dodatnie… pierwszy raz w życiu i oczywiście nie wierze w te wyniki a może tylko ja widzę druga kreskę 🙈 boje się ze fałszywie dodatnie od tych silnych antybiotyków albo coś 🙈 pójdę oczywiście na betę jak tylko otworzą i proga.
2 dzień spóźnienia dzisiaj @
Jak super!!!! Gratuluję!

Dziewczyny zrobiłam dwa pinki bo taki miałam zestaw 10 i 20 czułość…
Oba dodatnie… pierwszy raz w życiu i oczywiście nie wierze w te wyniki a może tylko ja widzę druga kreskę 🙈 boje się ze fałszywie dodatnie od tych silnych antybiotyków albo coś 🙈 pójdę oczywiście na betę jak tylko otworzą i proga.
2 dzień spóźnienia dzisiaj @
Ale wiadomość z rana!!! Super❤️ kreska tak wyraźna że aż po oczach bije 😄

reklama
Do góry