reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Czytam to i nie wierze😱 przechodzi ludzkie pojęcie!
Powinnaś to wstawiać za każdym razem, jak ktoś napisze, ze tutaj jest JAD.
Btw. Stary jest uczulony na tzw. mADKI.
I pyta co ja tak czytam. I mowie ze jakieś stare dramy, ze to jest chore ze jedna kobieta tak do drugiej itp. A ze on tych wątków nie ogarnia to mowi „No bo to są mADKI, one mogą” a ja mówię ze niektóre nie są mamami jeszcze a stary „to są przegrane w dyskusji”

Czytam to i nie wierze😱 przechodzi ludzkie pojęcie!
Powinnaś to wstawiać za każdym razem, jak ktoś napisze, ze tutaj jest JAD.
Btw. Stary jest uczulony na tzw. mADKI.
I pyta co ja tak czytam. I mowie ze jakieś stare dramy, ze to jest chore ze jedna kobieta tak do drugiej itp. A ze on tych wątków nie ogarnia to mowi „No bo to są mADKI, one mogą” a ja mówię ze niektóre nie są mamami jeszcze a stary „to są przegrane w dyskusji”
no powiem Ci, że aż sama jestem w szoku jak grubo było :D ale ja tego nie pamietam

Słuchajcie ! Znowu miałam wymianę zdań ze starym. Powiedzcie mi bo my się o to wiecznie sprzeczamy. Jak można jest placki ziemniaczane z CUKREM. Ja kocham ziemniaki i wszystko co z ziemniaków całym sercem ale placki ziemniaczane z cukrem ?!
Normalnie :D z cukrem i śmietana.
Pozdrówka dla twojego faceta :D

Słuchajcie ! Znowu miałam wymianę zdań ze starym. Powiedzcie mi bo my się o to wiecznie sprzeczamy. Jak można jest placki ziemniaczane z CUKREM. Ja kocham ziemniaki i wszystko co z ziemniaków całym sercem ale placki ziemniaczane z cukrem ?!

No, a jak inaczej. Placki ziemniaczane tylko z cukrem i śmietaną :D

reklama
Do góry