reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Z pamiętnika świeżego kierowcy - pierwszy samodzielny wypad na miasto zaliczony 💪😃 były małe przygody, ale ogólnie jestem za zadowolona, że dałam radę😛 a no! I kupiłam zajebiaszczy różowy strój kąpielowy. Ale niestety zodyn nie ukryje moich fałdek na plecach😂 stąd motywacja, zaczynam z ćwiczeniami😁👙 (tak wiem, że idą upały🙈)

reklama
Z pamiętnika świeżego kierowcy - pierwszy samodzielny wypad na miasto zaliczony 💪😃 były małe przygody, ale ogólnie jestem za zadowolona, że dałam radę😛 a no! I kupiłam zajebiaszczy różowy strój kąpielowy. Ale niestety zodyn nie ukryje moich fałdek na plecach😂 stąd motywacja, zaczynam z ćwiczeniami😁👙 (tak wiem, że idą upały🙈)
Super, jestem dumna :D a jakie przygody? No i pokaż stórj :D

Ej no to pjona, bo ja też dziś zaczęłam ćwiczyć i jeść lekko. Nie wiem na jak długo, bo w tej kwestii mam zawsze słomiany zapał, ale jednak. Wypiłam już 2 litry wody do tej pory, zjadłam sałatkę, zrobiłam trening i już się czuję jak Chodakowska. Głos w mojej głowie mówi, że już jest zajebiście i żebym nie przesadzała :D

Ej no to pjona, bo ja też dziś zaczęłam ćwiczyć i jeść lekko. Nie wiem na jak długo, bo w tej kwestii mam zawsze słomiany zapał, ale jednak. Wypiłam już 2 litry wody do tej pory, zjadłam sałatkę, zrobiłam trening i już się czuję jak Chodakowska. Głos w mojej głowie mówi, że już jest zajebiście i żebym nie przesadzała :D
a ja już mam wakacyjny mood, jem czipsiki i piję alkohol 🤦‍♀️

reklama
Do góry