reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Załączniki

• ee.jpg
    ee.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 52
reklama
ja jestem człowiekiem, która nie ma w sobie nienawiści, ale jemu życzę źle
Są tak toksyczni i zjebani ludzie, że nie ma się dla nich litości. Potem są samotni i sfrustrowani, ale to na własne życzenie. Mój były nieraz szantażowal mnie, że popełni samobójstwo jak go zostawię. A jednak ma się dobrze. Tylko do tego też musiał dojrzeć, bo jak mieliśmy po naście lat, to z 2 razy wylądował w szpitalu a to z pocięta i posypana solą ręką, a to na płukaniu żołądka, bo serio chciał się zabić 🙈 i ten lęk towarzyszył mi już potem przez lata i tak z nim byłam przez lata. W końcu dojrzałam do tego, żeby powiedzieć dość i bardzo się z tego cieszę

o kurde, to grubo
Nawet nie będę wam tłumaczyć dlaczego, bo mi wstyd że byłam z kimś takim. Totalna patologia i niziny społeczne, a że byłam wtedy zakompleksioną nastolatką i to był mój pierwszy chłopak myślałam, że to max moich możliwości. Ta relacja mogła mnie ściągnąć do takiego samego poziomu, a kiedy po kilku latach od zerwania dowiedziałam się, że się zabił poczułam ulgę, że już nigdy go nie spotkam.

Na wypadek, gdybym miała jakąś moc sprawczą: życzę wam wszystkim dobrze i zdrowych, dobrze rozwijających się cionsz.

a weźcie powiedzcie, czy któraś z Was ma jakiś maly samochód i jaki i czy fajnie się nim jeździ. Myślę, jaki sobie kupić i narazie przyszła mi do głowy skoda fabia
Miałam okazję jeździć ale w combi. Ogólne wrażenie super się jeździ i jest dość wąska więc fajnie się nią parkuje. W wersji hatchback będzie idealna na osiedle

Nawet nie będę wam tłumaczyć dlaczego, bo mi wstyd że byłam z kimś takim. Totalna patologia i niziny społeczne, a że byłam wtedy zakompleksioną nastolatką i to był mój pierwszy chłopak myślałam, że to max moich możliwości. Ta relacja mogła mnie ściągnąć do takiego samego poziomu, a kiedy po kilku latach od zerwania dowiedziałam się, że się zabił poczułam ulgę, że już nigdy go nie spotkam.

Na wypadek, gdybym miała jakąś moc sprawczą: życzę wam wszystkim dobrze i zdrowych, dobrze rozwijających się cionsz.
kurde, właśnie jak ja sobie myślę, z kim byłam jak byłam nastolatką i jak bardzo dałam sobie na głowę wejsć to mi wstyd

reklama
Do góry