reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Ja przedwczoraj zjadłam mrozona pizze i tak rzygałam po niej, że potem nie mogłam spac i taka zmęczona wczoraj byłam. Dzisiaj też mało spałam, nie mogłam zasnąć mimo zmęczenia, ale nad ranem tak mi się zajebiscie spało, a tu do roboty trzeba wstawać 😑😑 chciałabym już weekend i się porządnie wyspać. I jeszcze okres mi się skończy akurat, a mam ochotę na porządne i ordynarne seksy ze starym 😁

Mnie stary za mała ryske zaciukał a co dopiero jakbym w coś przywaliła 🙈 od razu byM się sama spakowała i wyjechała w Bieszczady
Ja kiedyś wymusiłam kolesiowi na skrzyżowaniu i był dzwon 🙈 i zadzwoniłam do już byłego teraz męża i mu mówię, że miałam wypadek a on 2 pierwsze pytanie to z czyjej winy i czy auto ok... O mnie czy ok nawet nie zapytał 🤦‍♀️

reklama
Do góry