reklama
MamaR
Fanka BB :)
Dziękuję za odpowiedź, to jeszcze trzy dni biorę i czekam na @ :-)Ja jadę na luteinie i mam brać 10 dni
Moonstone
Moderator
ja właśnie idę bo mi się progesteron w niedzielę kończy.U mnie też ciągle seksy xD już mam dość
Zrobiłam sobie przy okazji progesteron i ciekawe co tam wyjdzie, w piątek gin
Co do tego czy to ciąża: ogolnie w tym czasie miałabym owulację wiec może to to
L
Ladycarooo
Gość
Testujące prosze o rychłe info jak sytuacja
Nel331
Mnie stary za mała ryske by zaciukał a co dopiero jakbym w coś przywaliła od razu byM się sama spakowała i wyjechała w BieszczadyO nie, to moj kocha ten samochód chyba bardziej niz mnie wiec napewno by zauwazyl
Mmiiaa
No ja juz na kreseczkach pisalam ze bialo, cudu nie maTestujące prosze o rychłe info jak sytuacja
Mmiiaa
Ja zrobiłam małą ryske, powiedzial ze sie z tym liczył xDO nie, to moj kocha ten samochód chyba bardziej niz mnie wiec napewno by zauwazyl
Ceonis
Ja przedwczoraj zjadłam mrozona pizze i tak rzygałam po niej, że potem nie mogłam spac i taka zmęczona wczoraj byłam. Dzisiaj też mało spałam, nie mogłam zasnąć mimo zmęczenia, ale nad ranem tak mi się zajebiscie spało, a tu do roboty trzeba wstawać chciałabym już weekend i się porządnie wyspać. I jeszcze okres mi się skończy akurat, a mam ochotę na porządne i ordynarne seksy ze starym
Anka_83
Ja kiedyś wymusiłam kolesiowi na skrzyżowaniu i był dzwon i zadzwoniłam do już byłego teraz męża i mu mówię, że miałam wypadek a on 2 pierwsze pytanie to z czyjej winy i czy auto ok... O mnie czy ok nawet nie zapytałMnie stary za mała ryske zaciukał a co dopiero jakbym w coś przywaliła od razu byM się sama spakowała i wyjechała w Bieszczady
reklama
Lena1984
To jest życiowa rozterka i jakaż jawna niesprawiedliwośćW ogóle jeśli spanie jest potrzeba fizjologiczną jak sikanie np, to czemu moge iść siku w pracy a jak chce se pospać to nie moge
Podziel się: