reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Normalne zupelnie. Ja pamietam jak poszlam do typa ktory ma świetne opinie. Wiem, że to dość skrajne ale jak weszlam i sie spytał z czym przychodze i powiedzialam, że staramy sie z mężem o dziecko i nie wychodzi on odpowiedzial 'a próbowała Pani z kimś innym? Pomaga' myslalam ze wyjde z gabinetu. Być może to byl żart, ale nawet mnie nie znal. Juz żadnego jego slowa nie umialam traktować poważnie.
Ehh też dostałam ostatnio taką radę... Od sąsiada... Że jak się nie będzie udawało, to mam do niego przyjść... Brakło mi słów

reklama
Co tu się dzisiaj podziało! Nadrobiłam 60 stron aż mi noga ścierpła i bateria w tel padła. Napisze tylko że karma wraca i słuszne jest tu powiedzenie "nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe "

U mnie miało być testowanie 26.05 ale nie było, cykl zmarnowany bo pęcherzyk zamienił się w torbiel więc biorę duphaston 3x1 i potem czekam na @. Nie pamiętam tylko czy brać go 7 czy 10 dni. Może któraś z Was miała podobna sytuację i dostała duphaston przy torbieli? Nie chce już męczyć mojego gina a tym razem nie dał mi zaleceń na karteczce tylko receptę na dwa opakowania duphastonu. W jednym opakowaniu jest 20 tabletek więc jakbym miała brać 7 dni po 3 tabsy to i tak by jedno opakowanie nie starczyło 😄

Mam ciężki czas w pracy ale za 3 tyg zasłużony urlop i odliczam dni. Liczę na następne testowanie. Może uda się załapać na wątek marcowy, dwie ciążę z terminem na marzec to może i trzeci raz się uda 😄
Raczej 10 dni brania :)
Był tu niedawno temat duphastonu przy torbieli, ale nie wiem czy mogę oznaczyć tę staraczkę 🥰

Ehh też dostałam ostatnio taką radę... Od sąsiada... Że jak się nie będzie udawało, to mam do niego przyjść... Brakło mi słów
gdyby nie to ze sąsiad to trzeba było zapytać czy dużo ma tych dzieci z lewego loża bo popieprzyć to teraz chce każdy a chodzi o to żeby skutecznie i ze bez referencji to nie wchodzisz w ten biznes ;)

Co za ****

reklama
Miłego dnia! Mi sie snilo, że jezdzilam i wjechałam komuś w dupe i zbilam reflektor mazdusi. Balam sie jak to powiedzieć staremu xD
Dziś mnie czeka 3 pasmowa droga do pokonania!
Powodzenia :)
Mi wczoraj stary opowiadał jak to nasi znajomi odebrali auto od lakiernika bo zderzak robili. I na drugi dzień ona pojechała na targ i cofając uderzyła w doniczkę z kwiatami. Nie przyznała się mężowi, on nie zauważył i dwa dni później pojechał na myjnie i mu koleś z myjni mówi, że ktoś go musiał uderzyć na parkingu bo zderzak wgnieciony 🙈

Do góry