reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Tylko jak już kupicie to się pochwalcie co kupiliście bo ja jestem podatna na takie rzeczy i chętnie się zainspiruje 😀
no ja myślę nad tymi:

a to to moja love więc prędzej czy później kupię

reklama
no ja myślę nad tymi:

a to to moja love więc prędzej czy później kupię
Podziel się opinią o tym BB :)

to by jedynie potwierdzało mutacje, a przecież już wiesz, że ją masz.
W przypadku mutacji mthfr problemem u nas nie jest poziom kwasu jako takiego tylko jego z metylowanej wersji. U zdrowego człowieka dobry poziom kwasu równa się dobry poziom metyli. U chorego nie ma znaczenia ile masz niezmetylowanej wersji tylko ile masz tej zmetylowanej więc trzeba by było zbadać (tu pada dziwna nazwa, której nie pamiętam). Tak mi gin od niepłodności wyłożył temat i powiedział, że szkoda kasy na bezsensowne badanie lepiej wydać na sensowny kwas foliowy 😂
Wow! Jak zwykle @Zazuu uczy i bawi 🙂 No cóż, teraz już po ptokach, będę wiedziała na przyszłość. A i tak było tańsze niż beta która równie bardzo mogła być bezsensowna 😂

Podziel się opinią o tym BB :)
No tak jak napisałam - moja love, ogólnie efekt jest mega glow, bardzo nawilżająca formuła, dodatkowo filtr przeciwsłoneczny. Jedynie kolorystyka może być ciężka, bo te odcienie nie są takie jak w polskich pokładach, tylko bardziej szare. Ale do mojej twarzy jakoś to potem ładnie się dopasowuje i wtapia :)

No tak jak napisałam - moja love, ogólnie efekt jest mega glow, bardzo nawilżająca formuła, dodatkowo filtr przeciwsłoneczny. Jedynie kolorystyka może być ciężka, bo te odcienie nie są takie jak w polskich pokładach, tylko bardziej szare. Ale do mojej twarzy jakoś to potem ładnie się dopasowuje i wtapia :)
No właśnie dzisiaj już mi się gdzies mignął i kusi :p Chyba wypróbuję

reklama
Do góry