reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

Ja to nawet wczoraj jednemu robiłam zdjęcia jak nad nami latał. Jakoś dużo jest ich w tym roku :D.
Niech roznoszą te bejbiki skoro ich tak dużo :D
myślę, że ujdzie 😝
Ja już oddałam krew , teraz czekamy 😝
Też melduję upust krwi! Ja robiłam tylko proga żeby sprawdzić jak potrójna owulacja na to wpływa :D Poszłam wgl do labo i wiedziałam że mam ograniczone fundusze na karcie z racji ostatniego dnia mca (a portfela nie miałam) , spytałam ile kosztuje prog, beta i kwas foliowy, pani mi podała cenę i mówię, a to z jednego zrezygnuję 😂 ale żenada. Stwierdziłam że na betę to jest najwcześniejszy moment ever (8-9dpo) i to olewam, a zależy mi na kwasie foliowym bo mam mutację, kiedyś robiłam (nie wiedząc o mutacji) ale wtedy obraziłam się na suple i miałam przerwę w braniu, a teraz biorę. Spytałam ile sama beta na przyszłość i usłyszałam że 47 zł, stwierdziłam że dobrą decyzję podjęłam bo w tej cenie mogę mieć kilka testów 😂

reklama
Niech roznoszą te bejbiki skoro ich tak dużo :D

Też melduję upust krwi! Ja robiłam tylko proga żeby sprawdzić jak potrójna owulacja na to wpływa :D Poszłam wgl do labo i wiedziałam że mam ograniczone fundusze na karcie z racji ostatniego dnia mca (a portfela nie miałam) , spytałam ile kosztuje prog, beta i kwas foliowy, pani mi podała cenę i mówię, a to z jednego zrezygnuję 😂 ale żenada. Stwierdziłam że na betę to jest najwcześniejszy moment ever (8-9dpo) i to olewam, a zależy mi na kwasie foliowym bo mam mutację, kiedyś robiłam (nie wiedząc o mutacji) ale wtedy obraziłam się na suple i miałam przerwę w braniu, a teraz biorę. Spytałam ile sama beta na przyszłość i usłyszałam że 47 zł, stwierdziłam że dobrą decyzję podjęłam bo w tej cenie mogę mieć kilka testów 😂
generalnie przy mthfr mogłaś też nie badać kwasu foliowego bo to badanie totalnie nic nie wnosi 😝

Będę dzisiaj męczyć Starego żebyśmy jednak kupili ten dom, na który nas nie stać bo on jest cały do wykończenia! :D

Szczególnie, że moje drogie ale wczoraj widziałam aż 4 bociany, a nigdy tak nie miałam! Tyle że żaden mnie nie osrał to nie wiem? :D
Jak nie zostałaś obsrana to z czym do ludzi ? 😃
One może dawały znaki, żeby ten dom kupić !

generalnie przy mthfr mogłaś też nie badać kwasu foliowego bo to badanie totalnie nic nie wnosi 😝
Oo, serio? A jakbym miała jakiś za duży poziom (wtedy miałam w normie) to nie znak żeby zmienić suple? Biorę pregne start w której są obie formy. A do tego w obu ciążach mój gin mnie faszerował wielkimi dawkami kwasu, jako prewencja wad cewy i zwiększone ryzyko u mnie, to było przed wynikami mutacji.

reklama
Do góry