L
Ladycarooo
Gość
chyba normalneA też masz późne owulki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba normalneA też masz późne owulki?
U mnie najgorszy jest drugi dzień i pod względem obfitości i pod względem bólu. Czasem w pierwszy dzień 2 podpaski-3 a czasem w drugi dzień nie nadążam z wymianaDziewczyny, a proszę powiedzcie, jak wyglądają wasze miesiączki? Czy są mega turbo obfite, że w ciągu dnia trzeba co godzinę zmieniać podpaski, czy są takie sytuacje, że od początku okresu jest tak, że zabrudzenie w pierwszy dzień 3 to max, a potem nawet 1 jest pół dnia czysta....? Dostałam okres na trzeci dzień po odstawieniu luteiny, spodziewałam się morza krwi, a tu leciutko cichutko
Ja pierwsze dwa dni naprawdę bardzo obfite, czuje straszny dyskomfort i powinnam zmieniać posadkę co godzinę. Od 3 do 8(!) dnia umiarkowane krwawienie, 9 dzień wkładka.Dziewczyny, a proszę powiedzcie, jak wyglądają wasze miesiączki? Czy są mega turbo obfite, że w ciągu dnia trzeba co godzinę zmieniać podpaski, czy są takie sytuacje, że od początku okresu jest tak, że zabrudzenie w pierwszy dzień 3 to max, a potem nawet 1 jest pół dnia czysta....? Dostałam okres na trzeci dzień po odstawieniu luteiny, spodziewałam się morza krwi, a tu leciutko cichutko
Odkąd biorę luteinę miesiączka zaczyna mi się plamieniem około 3 dni, potem 1 dzień ledwo co leci, 2 dzień najbardziej intensywny, a potem 3-4 to w zasadzie końcówkaDziewczyny, a proszę powiedzcie, jak wyglądają wasze miesiączki? Czy są mega turbo obfite, że w ciągu dnia trzeba co godzinę zmieniać podpaski, czy są takie sytuacje, że od początku okresu jest tak, że zabrudzenie w pierwszy dzień 3 to max, a potem nawet 1 jest pół dnia czysta....? Dostałam okres na trzeci dzień po odstawieniu luteiny, spodziewałam się morza krwi, a tu leciutko cichutko
Gdzie polecieliście?Podziwiam Was dziewczyny bo dla mnie organizacja ślubu wydawała się tak stresująca że my poszliśmy na mega łatwiznę i polecieliśmy we dwoje hajtnąć się na wyspie
Chyba BYŁ*, KsięzycowyKamieniuU mnie pierwszy dzień jest spoko i pod względem obfitości i bólu. Drugi i trzeci, czasami czwarty jest trudny, a piąty to już właściwie sobie plamię.
Jaka czepialska XDGdzie polecieliście?
Ja to jakbym się miała hajtać to właśnie na plaży
Chyba BYŁ*, KsięzycowyKamieniu
Mam obfite krwawienia, co widać też po grubości endo na usg... Używam raczej tamponów, bo inaczej w nocy zakrwawiłabym łóżko. A w ciągu dnia nie mam tak, że mogę iść do toalety na życzenie, czasem muszę czekać 4h. Trwa to ze 2 dni a potem mogę przejść na podpaski i wkładki.Dziewczyny, a proszę powiedzcie, jak wyglądają wasze miesiączki? Czy są mega turbo obfite, że w ciągu dnia trzeba co godzinę zmieniać podpaski, czy są takie sytuacje, że od początku okresu jest tak, że zabrudzenie w pierwszy dzień 3 to max, a potem nawet 1 jest pół dnia czysta....? Dostałam okres na trzeci dzień po odstawieniu luteiny, spodziewałam się morza krwi, a tu leciutko cichutko