Nel331
Fanka BB :)
No kobieto ! Inne też darzą radę, nie martw się ! Znasz swój organizm ? Kłuje Cię jajnik ?No jeszcze nie bo nie mam tych testów 2 dni po stosunku
Rób test !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No kobieto ! Inne też darzą radę, nie martw się ! Znasz swój organizm ? Kłuje Cię jajnik ?No jeszcze nie bo nie mam tych testów 2 dni po stosunku
Przecież o to chodzi właśnie ! Nie musisz czekać do okresu, a jak zrobisz w okres to już wiesz czy w tym cyklu pyknie czy nie. Takie podstawy trzeba tłumaczyćAle te testy 2 dni po stosunku to moge nawet przed owulacja zrobic i pokaza mi ciążę tak? Aby bylo po stosunku? Wiec moge nawet w okres juz wiedziec czy jestem w ciazy!
I pryszcze, nie zapominajmy o pryszczaci!No kobieto ! Inne też darzą radę, nie martw się ! Znasz swój organizm ? Kłuje Cię jajnik ?
Rób test !
W zasadzie to wyszedł mi pryszcz na brodzie i drugi na nosie a a NIGDY TAK NIE MIAŁAM i potem zjadłam ogórka kiszonego więc to już pewnie TO!No kobieto ! Inne też darzą radę, nie martw się ! Znasz swój organizm ? Kłuje Cię jajnik ?
Rób test !
I pryszcze, nie zapominajmy o pryszczaci!
Ja wczoraj miałam takiegooooo!!!!I pryszcze, nie zapominajmy o pryszczaci!
No to o czym my tutaj dyskutujemy. Idź na betę i czekamy na wynikiW zasadzie to wyszedł mi pryszcz na brodzie i drugi na nosie a a NIGDY TAK NIE MIAŁAM i potem zjadłam ogórka kiszonego więc to już pewnie TO!
Demyt! Nie mam żadnych pryszczy wiec albo to nie cionsz albo to chłopiecI pryszcze, nie zapominajmy o pryszczaci!
Pryszcz jak penis <3Ja wczoraj miałam takiegooooo!!!!
Wyglądał ja penis !
Pryszcz jak penis to chłopak będzie!Ja wczoraj miałam takiegooooo!!!!
Wyglądał ja penis !