reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Dziewczyny...czy jest szansa że jest pozna owulacja? Dziś 16 DC pęcherzyk 13mm lekarz mówił że pęcherzyk daje jakieś tam nadzieję i trzeba się starać.... Ogólnie 3 ciążę za mną jedna poroniona na przełomie grudnia stycznia, wszystkie przy stymulacji clo i wszystkie młodsze o 2 tyg

reklama
Dziewczyny...czy jest szansa że jest pozna owulacja? Dziś 16 DC pęcherzyk 13mm lekarz mówił że pęcherzyk daje jakieś tam nadzieję i trzeba się starać.... Ogólnie 3 ciążę za mną jedna poroniona na przełomie grudnia stycznia, wszystkie przy stymulacji clo i wszystkie młodsze o 2 tyg
A inne pecherzyki? Ciałko żółte? Płyn w zatoce Douglasa? Trochę za mało informacji :)

Nic tylko ten jeden jedyny pęcherzyk w lewym jajniku. Owulacji jeszcze napewno nie było....tak mówił lekarz
pęcherzyk 13 mm to jescze bardzo mały pęcherzyk. Owulacja może być i za tydzień, a może o w ogóle nie być. Na tym etapie nie da się tego określić.
Najlepiej iść za kilka dni na kolejny monitoring

Hej Dziewczyny!
Czy miałyście kiedyś tak, że zrobiła Wam się torbiel z pęcherzyka Graffa, który nie pękł?
Jestem już w 34dc, byłam u lekarza bo wszystko mi się opóźnia i powiedział, że urosła torbiel, która ma ponad 3,5cm.
Tydzień temu był pęcherzyk 1,5cm… i ten pęcherzyk byl taki przez 3 tygodnie, nie rósł wcale i nagle w ciągu tygodnia zamienił się w sporą torbiel .😩
Wiecie z czego może to wynikać? Czy któraś z Was miała podobnie?
Bardzo się zmartwiłam :(

reklama
Hej Dziewczyny!
Czy miałyście kiedyś tak, że zrobiła Wam się torbiel z pęcherzyka Graffa, który nie pękł?
Jestem już w 34dc, byłam u lekarza bo wszystko mi się opóźnia i powiedział, że urosła torbiel, która ma ponad 3,5cm.
Tydzień temu był pęcherzyk 1,5cm… i ten pęcherzyk byl taki przez 3 tygodnie, nie rósł wcale i nagle w ciągu tygodnia zamienił się w sporą torbiel .😩
Wiecie z czego może to wynikać? Czy któraś z Was miała podobnie?
Bardzo się zmartwiłam :(
po prostu nie pękł. W większości przypadków wchlonie się w trakcie okresu

Do góry