reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Dziewczyny mam pytanie. Jeżeli mam zrobić krzywą cukrową, a przyjmuje metformax to go jakoś odstawiam czy po prostu idę rano na badanie na czczo bez przyjęcia leków i tyle ?
idziesz na badania na czczo bez przyjmowania leków. Jak już robisz krzywą cukrową dopłać dodatkowo za krzywa insulinową.
Badanie z obciążeniem glukoza można wykonywać raz na kilka msc więc lepiej zrobić to porządnie

idziesz na badania na czczo bez przyjmowania leków. Jak już robisz krzywą cukrową dopłać dodatkowo za krzywa insulinową.
Badanie z obciążeniem glukoza można wykonywać raz na kilka msc więc lepiej zrobić to porządnie
a jeszcze tak podpytam, czemu obciążenie glukozą może być wykonywane raz na kilka miesięcy ?

Jak się dzisiaj macie? 🌼
Ja pomimo pięknej słonecznej pogody jestem rozdrażniona i lepiej mnie nie zaczepiać…
10 dpo, kłuje mnie prawy jajnik, piersi nie da się dotknąć tak bolą, od niedzieli mam jasnobrązowe i żółte plamienia, z przerwami, biegam siku jeszcze częściej niż zwykle (myślałam że już częściej się nie da, mam zdiagnozowany nadreaktywny pęcherz).
Wcale nie mam ochoty na te święta, będzie udawnie przed rodziną że wszystko jest super 😰

reklama
Jak się dzisiaj macie? 🌼
Ja pomimo pięknej słonecznej pogody jestem rozdrażniona i lepiej mnie nie zaczepiać…
10 dpo, kłuje mnie prawy jajnik, piersi nie da się dotknąć tak bolą, od niedzieli mam jasnobrązowe i żółte plamienia, z przerwami, biegam siku jeszcze częściej niż zwykle (myślałam że już częściej się nie da, mam zdiagnozowany nadreaktywny pęcherz).
Wcale nie mam ochoty na te święta, będzie udawnie przed rodziną że wszystko jest super 😰
widziałam, że ktoś Ci wcześniej pisał że Twoje plamienie w niedzielę i poniedziałek mogło być implantacją. Zapomniałam odpisać.
Gdyby rzeczywiście tak było to już najpóźniej w środę testy byłyby pozytywne. Jeśli takie nie są, a plamienia się utrzymuje to zabrałabym się za diagnostykę. Przyczyną może być niedomoga lutealna, polipy, endometrioza i zapewne jeszcze kilka innych niefajnych rzeczy

Do góry