reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama

Załączniki

• 5c6dd883-cc29-4580-8b3c-00fcb3830772.jpg
    5c6dd883-cc29-4580-8b3c-00fcb3830772.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 47
Hej, czyli w kwestii jakichś zestawów Pregna jest ok? A coś z tego znacie? Wszędzie niby jest informacja o formie metylowanej...
Zobacz załącznik 1391978
Zobacz załącznik 1391979
mi ginka mówiła o prenatalu uno nic nie mówiła, aby jeszcze dodatkowo brać coś innego. Podpytałam dziewczyn i zdecydowałam się na mama dha+ zamiast prenatalu oraz folian z naturell tylko ten zwykły, nie forte. Wydaje mi się, że każdy wybiera suple pod względem jak najlepszego składu czy to femibion, czy to prenatal uno czy to mama dha etc . Wydaje mi się że w każdym z w/w jest metylowany kwas foliowy ja jednak postanowiłam go przyjmować jeszcze dodatkowo. Dziewczyny jeszcze jakiś jeden suplement o dobrym składzie polecały ale nie mogę sobie przypomnieć .

mi ginka mówiła o prenatalu uno nic nie mówiła, aby jeszcze dodatkowo brać coś innego. Podpytałam dziewczyn i zdecydowałam się na mama dha+ zamiast prenatalu oraz folian z naturell tylko ten zwykły, nie forte. Wydaje mi się, że każdy wybiera suple pod względem jak najlepszego składu czy to femibion, czy to prenatal uno czy to mama dha etc . Wydaje mi się że w każdym z w/w jest metylowany kwas foliowy ja jednak postanowiłam go przyjmować jeszcze dodatkowo. Dziewczyny jeszcze jakiś jeden suplement o dobrym składzie polecały ale nie mogę sobie przypomnieć .
Ok, dzięki! A robiłyście jakieś konkretne badania, żeby ewentualnie lepiej wybrać?

Mam ostatnio spory dołek i przestaje wierzyć, ze nam się kiedykolwiek uda.. 🙄
Właśnie wróciłam po histeroskopii, okazało się ze nie mam polipa tylko zrosty i skrzepy, wiec to wszystko pousuwali.
Mam wrażenie, ze ciagle się kręcę w kółko w jednym miejscu i ni chuja nie umiem ruszyć 🤦🏼‍♀️
Dajcie trochę optymizmu! Może być w procentach! 😅
A miałaś jakieś zabiegi czy operacje? Skąd te zrosty? Każda z nas przechodzi dołki, próbujemy się nie poddać i po czasie znów wychodzi słońce :) U mnie dziś dużo słonka, więc Ci go przesyłam i wytrwałości :)

reklama
Do góry