reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Hello Laski:)
Pierwszy raz robiłam proga w tym roku. 7-8 dpO. Ewentualnie 9-ty.
Ten wynik oznacza, że jest w normie i heja? Nic więcej?

Załączniki

• 19490559-f82d-426e-9e97-a0b948e8e06a.jpg
    19490559-f82d-426e-9e97-a0b948e8e06a.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 98
czemu mówisz, ze się nie udało?
Poprzednie owulacje były super, endometrium ładne i nic nie wyszło. A w tym miesiącu pęcherzyk pękł powyżej 25mm i do tego endometrium 3 dni przed owulacją tylko 6mm, dalej nie byłam na monitoringu więc nie wiem jak bardzo urosło ale raczej niewiele. Starania były więc zatestuje ale nie wiem czy jest sens...

może zatestujemy razem za tydzień? Ja się dzisiaj pośpieszyłam i wiem, że to nie zadziałało na mnie pozytywnie ale cały czas mam nadzieję… wczoraj śnił mi się niemowlak z pięknymi oczami 🥺 co ten mózg mi tworzy to jakiś obłęd…
Jasne, ja planuję 20 kwietnia ale zapewne zrobię pierwszy w święta żeby wiedzieć czy mogę cokolwiek wypić...

reklama
Do góry