olka11135
Fanka BB :)
Dziewczyny a jak wy zaczynacie sex room ? Bo jedni co trzy dni, jeden lekarz codzinnie
24h na dobę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a jak wy zaczynacie sex room ? Bo jedni co trzy dni, jeden lekarz codzinnie
Aż tak nie przesadzajmy24h na dobę
Aż tak nie przesadzajmy
Poprzednie owulacje były super, endometrium ładne i nic nie wyszło. A w tym miesiącu pęcherzyk pękł powyżej 25mm i do tego endometrium 3 dni przed owulacją tylko 6mm, dalej nie byłam na monitoringu więc nie wiem jak bardzo urosło ale raczej niewiele. Starania były więc zatestuje ale nie wiem czy jest sens...czemu mówisz, ze się nie udało?
Jasne, ja planuję 20 kwietnia ale zapewne zrobię pierwszy w święta żeby wiedzieć czy mogę cokolwiek wypić...może zatestujemy razem za tydzień? Ja się dzisiaj pośpieszyłam i wiem, że to nie zadziałało na mnie pozytywnie ale cały czas mam nadzieję… wczoraj śnił mi się niemowlak z pięknymi oczami co ten mózg mi tworzy to jakiś obłęd…
Z dużym prawdopodobieństwem była owulacja. Nic więcej z tego się nie dowiemy. Pozostaje czekać na testowanie,Hello Laski
Pierwszy raz robiłam proga w tym roku. 7-8 dpO. Ewentualnie 9-ty.
Ten wynik oznacza, że jest w normie i heja? Nic więcej?
U nas sex room jest chyba cały miesiąc. w czasie dni płodnych wręcz ograniczamy się do raz dziennie ale poza tym to różnie bywa.Dziewczyny a jak wy zaczynacie sex room ? Bo jedni co trzy dni, jeden lekarz codzinnie
Mój gin też tak twierdzi i do tej pory tak robiliśmy. Nie wiem jaką strategie teraz przyjmiemy, pewnie tak jak się uda, bo ja mam z tym problem.Kiedyś tu się na forum pojawiła taka ciekawostka Link do: Czy częsty seks sprzyja staraniom o dziecko? Odpowiedź może cię zaskoczyć!