reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Mam ostatnio spory dołek i przestaje wierzyć, ze nam się kiedykolwiek uda.. 🙄
Właśnie wróciłam po histeroskopii, okazało się ze nie mam polipa tylko zrosty i skrzepy, wiec to wszystko pousuwali.
Mam wrażenie, ze ciagle się kręcę w kółko w jednym miejscu i ni chuja nie umiem ruszyć 🤦🏼‍♀️
Dajcie trochę optymizmu! Może być w procentach! 😅

reklama
Mam ostatnio spory dołek i przestaje wierzyć, ze nam się kiedykolwiek uda.. 🙄
Właśnie wróciłam po histeroskopii, okazało się ze nie mam polipa tylko zrosty i skrzepy, wiec to wszystko pousuwali.
Mam wrażenie, ze ciagle się kręcę w kółko w jednym miejscu i ni chuja nie umiem ruszyć 🤦🏼‍♀️
Dajcie trochę optymizmu! Może być w procentach! 😅
Chciałabym coś Ci dać, ale nawet nie mam się czym dzielic. Jeśli czujesz, ze w tym kółku ktoś sie za Tobą ciągnie, to z całą pewnością jestem to ja 🤦🏻‍♀️

Czy ten jest metylowany ?

Załączniki

• 32fd9323-fcfd-435e-807e-3e17c5dc9eaf.jpg
    32fd9323-fcfd-435e-807e-3e17c5dc9eaf.jpg
    70,3 KB · Wyświetleń: 72
Olej sezamowy podobno bardzo dobrze walczy ze stresem oksydacyjnym komórek, w związku z czym pęcherzyki zyskują na jakości. Natomiast olej z wiesiołka ogólnie dobrze robi na gospodarkę hormonalną i na śluz. Pierwszy olej można brać cały cykl, a drugi lepiej tylko do owu, bo może wywoływać mikroskurcze, co z kolei może utrudniać zagnieżdżenie zarodka
Cześć, dla upewnienia: olej sezamowy powinien być "zwykły" ? Bo jeszcze widzę w sklepie jakiś z sezamu "prażonego"...

reklama
Do góry